Britney Spears s-a logodit cu modelul de origine iraniană Sam Asghari. Cântăreaţa americană și antrenorul de fitness sunt împreună de 5 ani. De când a câștigat procesul cu tatăl ei, Britney Spears pare mai fericită ca oricând.

Britney Spears și Sam Asghari s-au logodit. Artista în vârstă de 39 de ani a dat vestea pe Instagram. „Nu-mi vine să cred 💍💍💍💍💍💍❣️!!!!!!”, a scris ea, postând și câteva emoticon-uri ce simbolizau inelul de logodnă, alături de o fotografie cu spectaculoasa bijuterie primită de la actorul și trainerul personal în vârstă de 27 de ani.

Actrița Octavia Spencer a reacționat la veste cu un comentariu care nu a putut fi trecut cu vederea: „Fă-l să semneze un contract prenupțial!”. Ulterior, vedeta din „The Help” a șters mesajul controversat.

Fanii au fost însă de partea lui Spencer: „Sunt 100% de acord cu Octavia! Atâția oameni au încercat să profite de Britney. De la Kevin, la tatăl ei, la doctori și avocați. Dacă o iubește, va fi de acord să semneze un prenupțial”. Un alt admirator a scris: „Regina Octavia doar încearcă să se asigure că nimeni nu se va mai atinge de banii lui Britney”.

Britney Spears attends Lakers vs Warriors gameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Managerul lui Sam, Brandon Cohen, a declarat pentru Page Six: „Cei doi și-au oficializat relația de lungă durată astăzi și sunt profund impresionați de sprijinul, dăruirea și dragostea fanilor”, a spus Cohen.

„Roman Malayev din New York este designerul inelului. El nu ar putea fi mai fericit. I-a plăcut să fie implicat și să creeze un inel unic”.

„Piatră strălucitoare, în formă rotundă, are 4 carate și este încadrată în platină, cu un design solitar. În interior este gravat alintul „Leoaica””.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spears (39 de ani) şi Sam Asghari (27 de ani) s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru videoclipul „Slumber Party”.

Recent, tatăl cântăreței, James Spears, a cerut unui judecător să pună capăt controversatei tutele care i-a fost impusă fiicei sale în urmă cu 13 ani.

Citește și:

Gabriela Prisăcariu, primele declarații după ce a devenit mămică: „Nu stau să explic de ce nu am născut natural”

Florin Ristei are COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de el