De ziua ei, i-a urat ”La mulți ani!” familia, dar și iubitul ei cu 13 ani mai tânăr, Sam Asghari, dansator.

”Trăim, râdem, ne certăm, dar întâi de toate ne iubim. E un motiv pentru care lumea s-a îndrăgostit de tine!”, a scris el pe o rețea de socializare. ”Poate că ești prințesa pop-ului, dar întâi de toate ești prințesa mea”, a mai scris acesta, urându-i o aniversare fericită.

Sam Asghari, care formează un cuplu cu Britney Spears de trei ani, deși cei mai mulți erau convinși că avea să fie doar o aventură, a postat și o înregistrare în care el și cântăreața patinează pe gheață. La un moment dat, el cade. Făcând referire la acest moment, dar vorbind și cu subînțeles, dansatorul scrie în continuare: ”Încă mă doare fundul de când am căzut și am spart gheața. Înțelegi ce vreau să spun, Britney Spears?”.

 

View this post on Instagram

 

We live, we laugh, we argue, and most of all we LOVE ❤️ There’s a reason why the world fell in love with you! You might be the princess of pop but mostly you’re my princess ? Biggest Happy Birthday to you @britneyspears ? My Ass still hurts from falling and breaking the ice ???? you get it? ? #breaktheice

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

Asghari, care are 25 de ani, a mai postat și o fotografie în care el și Britney se țin de mână, în timp ce se privesc cu înțeles.

Sam si Britney

Pe lângă frumoasele declarații de dragoste ale tânărului dansator, și sora lui Britney i-a transmis un mesaj, postând și mai multe fotografii din copilăria lor.

”Când Britney și-a făcut permanent, a trebuit să-mi fac și eu. Unele lucruri nu se schimbă iciodată. Întotdeauna te voi privi ca pe un model. La mulți ani surorii mele!”, a scris aceasta.

Se mărită Britney Spears?

Britney a avut mai multe ”căderi” în trecut, dar acum este ”stabilă” și bine, respectând instrucțiunile medicilor, spun apropiații ei.

Încearcă să mențină o viață simplă cu Sam și cei doi copii ai ei cu fostul soț Kevin Federline: Sean, de 14 ani, și Jayden, de 13 ani, mai spun apropiații.

În ceea ce privește o eventuală căsătorie, deocamdată aceasta nu este în peisaj, pentru că Sam nu vrea să se grăbească. Pur și simplu se bucură unul de celălalt și de viața împreună, savurând fiecare zi petrecută în doi.

Vezi și Britney Spears, în vacanță cu mama. Cadre idilice cu diva în costum de baie

Citește și: