E drept și că schimbarea nu e una permanentă, vedeta noastră pozându-se într-un magazin de peruci din Capitală.

s-a-pozat-cu-peruca-blondaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

A probat o perucă blondă, tunsă bob, o schimbare considerabilă față de cum e văzută vedeta zi cu zi. În mod normal, aceasta își poartă părul lung și negru întins sau prins în coadă, așa că schimbarea e complet neașteptată și îi schimbă întreaga fizionomie.

Brigitte Pastramă, căci despre ea e vorba, s-a pozat astfel și și-a întrebat fanii dacă votează pentru o astfel de schimbare, semn că se gândește serios să se reinventeze, pornind, de această dată, de la coafură.

Amintim că Brigitte Pastramă este căsătorită pentru a patra oară, la cei 44 de ani ai săi. Vedeta nu ascunde operațiile estetice făcute, chiar dacă actualul soț îi reproșează că a exagerat. ”Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate”, declara recent Brigitte la Antena Stars.

Vezi și Brigitte Pastramă a dezvăluit cum a aflat că era înșelată de Ilie Năstase: ”În total au fost trei femei”

Citește și:

Cum se simte Marina Voica, la o săptămână de la operaţia pe cord deschis, făcută în ultima clipă. La 84 de ani, îşi poartă singură de grijă!

Interviu EXCLUSIV Iuliana Tudor: ”Orice schimbare e binevenită”