Cei doi au o căsnicie fericită în prezent, susține ea, și au realizat multe lucruri împreună. Însă, ca în orice relație, momentele dificile nu i-au ocolit nici pe ei. Brigitte Pastramă și Florin au fost la un pas de divorț, însă vedeta a luat atitudine imediat și a salvat lucrurile, care acum merg din ce în ce mai bine.

Ce i-a readus împreună

Brigitte Pastramă este fără îndoială o femeie puternică, pentru că a avut, până la această vârstă, destule probleme și provocări. Chiar dacă a trecut prin mai multe relații eșuate, de această dată vedeta a reușit să revolve problemele de cuplu, salvând astfel căsnicia. Maturitatea și încă ceva și-au spus cuvântul.

Bruneta a spus că a reușit să rezolve problemele din căsnicia cu Florin cu ajutorul lui Dumnezeu, urmând învățăturile Bibliei.

După cum deja știm Brigitte este o persoană foarte religioasă, iar divinitatea a ajutat-o să înțeleagă momentele de supărare și nervi, dar mai ales să calmeze orice situație de tensiune dintre cei doi. Așadar, Florin și Brigitte se bucură de o relație fericită de mai bine de jumătate de an.

Bineînțeles, a contat mult și că Florin Pastramă e, la rândul său, religios și, din acest punct de vedere, au făcut echipă bună, dorindu-și același lucru.

”Lucrurile s-au calmat de jumătate de an. Noi suntem în permanentă schimbare, cred că Dumnezeu este unicul care poate să ne schimbe la vârsta asta.

Să speram că domnul Iisus să ne dea înțelepciunea să putem să înțelegem ce nevoi are fiecare dintre noi, astfel încât când unul este nervos, celălalt să fie calm și să nu fim amândoi în aceeași stare, că nu este bine.

Eu nu pot nimic, decât în Hristos, atât. Noi avem o fire, pe care trebuie să o răstignim. Dacă încă nu reușim, Dumnezeu să ne țină astfel încât unul să fie mai înțelept decât celălalt”, a declarat Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Vedeta se declară mulțumită de viața ei. Își dorește un singur lucru, dar nu pentru ea

Brigitte Pastramă se bucură de o viață trăită exact așa cum și-a dorit, spunând că tot ce își mai dorește este pentru copiii ei, deoarece ea are absolut totul. Și în acest caz, vedeta cere ajutorul divinității.

”Vreau copiii mei să fie pe o cale bună. Îmi doresc pentru copiii mei, pentru că eu am absolut totul. Dar îmi doresc copiii să înțeleagă ceea ce este cel mai important, că acum este vremea în care alegi cu adevărat calea”, a mai spus vedeta ajunsă la vârsta de 45 de ani.

Vezi și Brigitte Pastramă trece prin momente grele: ”Doctorul mi-a spus mie că eu sunt prima pe latură genetică” De asta slăbea văzând cu ochii

Citește și:

Mihai Morar, moment rar în care vorbește despre soția sa, Gabriela, după 16 ani de căsătorie: ”Femeia este cea inteligentă în relație”

Dan Negru, descoperire incredibilă în India: ”Ole, Ole, Ceaușescu încă e!” VIDEO