Brigitte este căsătorită în prezent cu Florin Pastramă şi se pare că şi-a găsit liniştea în braţele acestuia.

Bruneta a format un cuplu şi cu Ilie Năstase, însă mariajul celor doi a fost presărat cu certuri şi scandaluri care au ajuns în atenţia întregii ţări. În emisiunea ”Brigitte & Pastramă”, de la Antena Stars, vedeta a povestit cum a aflat că fostul soţ o înşela, în timp ce ea lupta cu o boală nemiloasă în Austria.

”Cât eram bolnavă, primeam mesaje de la o femeie pe Facebook, în care-mi spunea că să-l las pe Ilie în pace, să-și refacă viață, tot felul de mesaje răutăcioase.

Și tot atunci niște paparazzi l-au prins cu o gagică, la ea acasă, ea era la geam în sutien și cu prosopul pe cap și el pleca de la ea. Eu atunci am tăcut din gură și am înghițit orice, că mă gândeam că dacă trebuie să mă operez și costă chimioterapie vreo 200.000 de mii de euro… Dar când am aflat că nu sunt bolnavă, în momentul în care am venit înapoi, am contactat paparazzii ăia și m-am înțeles cu ei să mă ducă acolo unde stă femeia de la care a ieșit el și cu care l-au prins.

Am avut tupeul ăsta pentru că eu l-am iubit foarte mult, nu-l înșelasem timp de șapte ani și nu mai aveam ce să pierd. Și m-am dus peste ea, așa am devenit eu faimoasă”, a dezvăluit Brigitte Pastramă, relatează spynews.ro.

”O altă femeie cu care se întâlnea era fosta iubită a lui Florin, i-a și recunoscut lui Florin, și a mai fost una. În total au fost trei femei cu care m-a înșelat”, a adăugat aceasta.

Vezi și Brigitte Pastramă: ”Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine!”. Ce operații estetice are și cât au costat

Citește și:

Andreea Bănică, vacanță în Africa cu fetița. Soțul, cu bona și băiatul, sunt cu rulota, la Constanța. Artista a suferit un accident

Kate Middleton a purtat din nou cizmele ei favorite, pe care le are de 15 ani