Deși nu au trecut decât cinci săptămâni de când a devenit din nou mamă, ea aducând pe lume o fetiță, Frida, Brigitte arată deja foarte bine. ”Pe drumul cel bun”, a scris ea într-o postare pe Instagram, inserând și mai multe fotografii. E îmbrăcată în alb, o non-culoare care nu flatează siluetele plinuțe. Poartă pantaloni ¾, un top alb decoltat și o jachetă strâmtă și arată ca o femeie cu mulți ani mai tânără.  Sigur, și atitudinea, completată de ochelarii de soare, ajută.

I’m getting there… #me #brigittenielsen #afterbabybody

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

 Actrița, cunoscută din ”Beverly Hills Cop II”, susține că de când a devenit din nou mamă se simte mult mai tânără. Sigur, și faptul că are lângă ea un bărbat cu mult mai tânăr ajută. Dar dovadă a faptului că în cazul lor nu a fost un moft e faptul că cei doi sunt căsătoriți deja de 12 ani și încă sunt îndrăgostiți unul de celălalt.

Nu o va duce ea la școală pe Frida, îl va lăsa pe soț să facă asta

Revenind la fiica sa, actrița a declarat că, chiar dacă ea se simte tânără, când va veni vremea, nu-și va duce fiica la școală, pentru ca ea să nu se simtă stânjenită, iar colegele ei să creadă că a venit cu bunica. Îl va lăsa pe soțul ei să o ducă și să o ia de la școală.

Cel mai mare dintre copiii ei are 34 de ani

Brigitte mai are patru copii, toți băieți: Raoul Meyer Jr., de 23 de ani, Douglas Meyer, de 25 de ani, Killian Gastineau, de 28, și Julian Winding, de 34 de ani.

Actrița a recunoscut că mulți ar putea să considere nepotrivit faptul că a ales să devină mama din nou la 55 de ani. Nu vede însă de ce situația ar trebui să fie diferită în cazul femeilor față de bărbați, mulți devenind tătici la 60 sau 70 de ani.

Șansele de a rămâne însărcinată prin fertilizare in vitro erau, în cazul ei, de doar 3 – 4%, însă minunea s-a întâmplat. Practic, Brigitte a fost excepția.

Vezi și Fosta soție a lui Sylvester Stallone a născut la 54 de ani. E al cincilea copil

Citește și: