În 1974, când avea doar 21 de ani Brigitte Marie-Claude Macron (născută Trogneux, anterior Auzière) s-a căsătorit cu bancherul André-Louis Auzière, cu care a avut trei copii: pe Sébastien Auzière (47 de ani, inginer), pe Laurence Auzière-Jourdan (45 de ani, medic cardiolog), şi pe Tiphaine Auzière (38 de ani). Aceasta din urmă i-a dăruit 2 nepoți lui Brigitte, adorați, evident, și de președintele Franței, care nu seamănă deloc a bunic, dar se comportă ca unul atunci când îi are pe cei mici în preajmă. Săptămâna trecută, Aurèle, băiețelul lui Tiphaine, a împlinit 7 anișori, iar mama i-a făcut public o urare emoționantă. „7 ani de tine, de noi… și ce rază de soare! La mulți ani, împăratul meu!”, a scris aceasta, pe Instagram.

French President Macron sworn in at the Elysee PalaceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Tiphaine Auzière, mezina lui Brigitte Macron, are o relație excelentă cu tatăl vitreg, Emmanuel Macron

Tiphaine Auzière este cea mai mică dintre cei trei copii pe care Brigitte Macron îi are din căsnicia cu bancherul André-Louis Auzière. Născută în 1984, Tiphaine a fost întotdeauna interesată de Drept și, după mai mulți ani de studii, a devenit avocat în regiunea Hauts-de-France, înscriindu-se în baroul din Boulogne-sur-Mer.

Tiphaine Auzière are o relație excelentă cu Emmanuel Macron și a susținut mereu căsătoria acestuia cu mama ei, numindu-i „invidioși” pe care au tot comentat negativ. Mai mult, copiii lui Brigitte l-au susținut pe Macron și în cariera sa politică. Pe 7 mai 2022, Tiphaine a fost cu toată familia la Palatul Elysée, atunci când Macron a fost reînvestit oficial ca preşedinte al Franţei.

În octombrie 2020, Tiphaine Auzière a dezvăluit revistei Paris-Match că tatăl ei, André-Louis Auzière, a murit în decembrie 2019. În viața privată, Tiphaine Auzière este căsătorită cu Antoine Auzière și au împreună doi copii, Elise și Aurèle.