profimedia-0434129137SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Prima Doamnă a Franței, în vârstă de 69 de ani, este cu 25 de ani mai în vârstă decât soțul ei, pe care l-a cunoscut pentru prima dată când era profesoară de teatru în școala în care acesta învăța în anii ’90.

În 2017, Brigitte a recunoscut în timpul unui interviu acordat ELLE Franța și citat de pubicația engleză Express, că „abia aștepta” să-l vadă pe Emmanuel Macron în timp ce lucrau împreună la o piesă de teatru la o școală catolică franceză din orașul Amiens.

Ea a susținut că sentimentele ei „păreau nebunești”, deoarece ea și viitorul președinte au lucrat luni de zile la „Arta comediei” a scriitorului italian Eduardo De Filippo.

„În acel atelier de teatru am scris piese împreună – relația noastră a fost una de egalitate artistică. Lucram la piesa Eduardo De Filippo „Arta comediei”, povestește ea.

„Am scris împreună vineri seara – și până sâmbătă, abia așteptam să vină vineri din nou. Nu am înțeles de ce. Părea o nebunie.”, își amintește Brigitte Macron.

Cei doi au lucrat la scenariu până noaptea târziu, căci școala era aproape de locuințele celor doi.

Elevul Emmanuel Macron locuia în Amiens cu părinții săi, ambii medici, în timp ce Brigitte stătea într-o casă din apropiere, împreună cu soțul și copiii ei.

Deși Brigitte a vorbit despre pasiunea comună pentru teatru a ei și a lui Emmanuel Macron, ea a susținut că elevul Macron nu a fost niciodată în clasa ei la școală.

„Singura vină a lui Emmanuel este să fie mai tânăr decât mine! Este o glumă pe cre obișnuim să o facem; nu pierdem niciun minut îngrijorându-ne cu privire la diferența de vârstă dintre noi”, a spus Briggite Macron.

„Și apropo, Emmanuel nu a fost niciodată în clasa mea. Orice prost care susține că obișnuiam să-i citesc poeziile și temele, minte.”, a ținut să precizeze ea.

Prima Doamnă a susținut că, după ce au apărut zvonuri legate de povestea lor de dragoste, ea l-a încurajat să se concentreze asupra educației sale.

„Eu am fost cea care a insistat ca Emmanuel să meargă la Paris pentru a-și termina studiile. Nu era nimic între noi în acel moment, dar umblau deja bârfe pline de răutate despre relația noastră. Singura mea preocupare au fost copiii mei, Sébastien, Laurence și Tiphaine. Nu restul lumii.”, a mai povestit Briggite Macron.

Cuplul s-a căsătorit în cele din urmă în 2007, cu un deceniu înainte ca Emmanuel Macron să devină președintele Franței.

Cu toate acestea, Cu cei doi au refuzat să dezvăluie momentul exact în care au început să formeze un cuplu.

„Nimeni nu va știi exact care a fost momentul în care povestea noatră s-a transformat într-una de dragoste. Acesta este secretul nostru”, a spus aceasta.

Citește și: Brigitte Macron, acuzată că ar fi bărbat. Cine face acuzațiile și cum a reacționat prima doamnă

xCum arată bărbatul pe care Brigitte l-a părăsit pentru Emmanuel Macron. A renunțat la o căsnicie de 20 de ani pentru actualul președinte al Franței