Soția președintelui Franței, Emmanuel Macron,  a iscat controverse aprinse după apariția ei în Egipt, unde și-a însoțit soțul într-o vizită oficială. Deși, de obicei, este apreciată pentru alegerile vestimentare pe care le face, fiind extrem de elegantă și stilată, de data aceasta Brigitte a gafat.

 

Brigitte Macron, în vârstă de 65 de ani, a optat pentru o ținută bărbătească și a purtat un costum gri foarte elegant, sacoul închis cu fermoar și pantaloni creion, despicați în dreptul gleznelor, pe care i-a asortat însă, în mod neașteptat, cu o pereche de adidași marca Louis Vuitton. Alegerea ei nu a fost deloc pe placul criticilor, care au taxat-o dur, spunând că este total nepotrivită.

Ce-i drept  adidașii sunt unii speciali,  de la creatorul de modă preferat al primei doamne, Louis Vuitton,  și au fost estimați la peste 730 de euro, chiar dacă în acest moment nu se găsesc la vânzare, potrivit Daily Mail.

Brigitte Macron a atras toate privirile cu ținuta ei la dineul organizat de președintele Egiptului

Brigitte Macron a  asortat un costum extremd e elegant cu o pereche de adidași Louis Vuitton și a fost criticată pentru gafa eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Însă, specialiștii sunt de părere că Brigitte Macron nu a fost foarte inspirată când a ales încălțămintea sport pentru a-și accesoriza costumul gri,  aceasta fiind o gafă de neiertat pentru prima doamnă, care a fost mereu în pas cu moda și este o mare iubitoare a brandurilor celebre. În plus, ei sunt de părere că pantofii sport nu se potrivesc cu solemnitatea locurilor vizitate, chiar dacă terenul era destul de accidentat. Prima doamnă a Franței a ales această ținută pentru vizita la un templu antic din sudul Egiptului.

În schimb, la recepția organizată luni seara, de președintele Egiptului, Abdel Fattah al-Sisi,  la hotelul Al Masah din Cairo, Brigitte a strălucit într-o rochie lungă navy, cu crăpătură pe picor, în timp ce părul l-a avut purtat într-un coc lejer inspirat de Meghan Markle. Prima doamnă a avut grijă să nu mai gafeze, iar astăzi a avut din nou o apariție de excepție, într-o rochie roșie până la genunchi, asortată cu o geantă în aceeași culoare și un paltonas negru.

 

Emmanuel și Brigitte Macron se află în prima vizită oficială în Egipt de când președintele Franței s-a instalat la palatul Elysee.

Citește și: