Liderul din Hexagon nu mai doarme aproape deloc. Stă și dă mesaje până noaptea târziu, iar la ora 6 este în picioare. Soția lui susține că este foarte stresat și suferă de insomnie și ar vrea ca Macron să aibă mai multă grijă de el și să nu muncească până la epuizare, potrivit săptămânalui francez „L’Express ”.

Potrivit unui prieten apropiat al lui Macron, nu este un lucru atât de neobișnuit pentru un șef de stat să doarmă așa de puțin. Un lider poate avea conversații prin sms cu ministrul economiei la 2 dimineață și să reia discuția la 6 dimineața, mai notează jurnaliști.

Citește și: Kate Middleton și-a arătat burtica de gravidă. Doamne, cât e de slabă

Nu doarme mai mult de trei ore pe noaptea

Mai mult, de multe ori cinele cu politicienii şi diferiţi oaspeţi se sfârşesc după miezul nopţii, iar la ora aceea Macron intră în biroul său sau în dormitor şi se apucă de citit, îşi pregăteşte discursurile pentru a doua zi, contactează colaboratorii şi miniştrii săi.

Unul dintre exemple este de săptămâna trecută, imediat după întâlnirea la vârf italiano-franceză  de la Lyon. Când Macron a invitat toţi oaspeţii la cină într-un restaurant din cartierul Fourviere, a obligat toată delegaţia să plece la ora unu. Unul dintre colaboratori a rămas cu el, la Lyon. ”Mi-a dat liber la 2:30 noaptea”, a povestit el, potrivit EVZ.

Citește și: