Soția liderului francez știe să se facă remarcată, fără nicio îndoială. Luni seara, ea a avut la Paris una dintre cele mai frumoase apariții de până acum.  Cu părul  prins într-o coafură lejeră, tinerească, prima doamnă a Franței a strălucit într-o rochie lungă, roșie, cu crăpătură pe picior, ce îi punea perfect în evidență mai siluetă. Mai mult, culoarea pare să o prindă de minune pe soția președintelui francez Emmanuel Macron.

Brigitte Macron, o nouă apariție spectaculoasă. Prima doamnă a atras toate privirile la parada militară de Ziua FranțeiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Meghan Markle și-a planificat nașterea până la ultimul detaliu. Ce decizie șocantă a luat

 Ridurile au dispărut de pe fața lui Brigitte Macron

Doamna Macron pare că a întinerit peste noapte și desi peste câteva zile va împlini 66 de ani, aceasta nu-și arată deloc vârsta, ridurile abia fiind vizibile acum pe fața ei.  Se pare că Brigitte ar fi apelat la câteva metode de întindere a pielii și de rejuvenare facială pentru această întâlnire oficială.

Brigitte Macron a devenit una dintre cele mai iubite Prime Doamne din Hexagon, deși la început a fost aspru criticată pentru relația ei atipică cu Emmanuel Macron (40 de ani),  între ei fiind o diferență de vârstă de 25 de ani.  Aceasta i-a cucerit repede pe francezi atât cu eleganța ei, cât și pentru faptul că este o primă doamnă foarte activă.

Francezii sunt fascinați de Brigitte Macron

Prima doamnă a Franței are foarte mare grijă de silueta ei. În fiecare dimineață, imediat cum se trezește, Brigitte se antrenează o oră pe bicicletă. În plus, în fiecare zi iese la plimbare și evită să mănânce carne, preferând să consume mai mult legume.

Un sondaj recent realizat de revista  Paris Match arată că  67% dintre francezi au o părere foarte bună despre soția președintelui. Sunt mai fascinați de Brigitte Macron mai mult decât orice altă primă doamnă din istorie, cu excepția lui Bernadette Chirac. Brigitte primește zilnic  peste 100 de scrisori la palatul, mult mai mult decât predecesoarele ei.

Citește și: