Ei au fost surprinși, în weekend,  pe o plajă din Deauville, unde s-au plimbat ținându-se de mână. Însă, ceea ce a atras atenția tuturor a fost stilul vestimentar al acestora. Președintele Franței și Prima Doamnă au oferit tuturor o lecție de stil.

 

 

Emmanuel și  Brigitte Macron, vacanta in NormandiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Emmanuel a ales o pereche de jeanşi, o jeacă de piele şi ochelari de tip aviator, iar Brigitte a ieșit în evidență cu un palton roz.  Prima doamnă a Franței a purtat nişte pantaloni negri, pulover negru,  ghete negre scurte , mănuşi de piele şi o eşarfă asortată, semnată Louis Vuitton.

Brigitte, care a devenit celebră pentru stilul ei franțuzesc chic, a arătat  în Normandia ca un star de la Hollywood, având în vedere aparițiile ei extrem de elegante. Dacă pe plajă a uimit cu haina roz, pe străduțele pitorești din Honfluer, un fost sat pitoresc considerat o mică perlă plină de istorie a Normandiei, a strălucit într-o haină maro Givenchy, în valoare de peste 2.000 de euro. Fosta profesoară este pasionată de modă și adesea poartă haine semnate de designeri francezi, precum Louis Vuitton.

Citește și: