Brigitte Marcron s-ar fi născut bărbat și s-ar fi numit Jean-Michel Trogneux. Asta susțin autorii unor articole controversate publicate de ” Faits et Documents”.

În replică, soția președintelui francez Emmanuel Macron, Brigitte Macron, în vârstă de 68 de ani, îi va da în judecată pe instigatorii teoriei conspiraționiste bizare, a informat ziarul Le Figaro din Paris, citat de The Independent.

Brigitte MacronSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8Zvonul a început să se răspândească în luna septembrie, atunci când jurnalul de extremă dreapta Faits et Documents a publicat un articol în care susținea că a efectuat o investigație care a durat trei ani asupra doamnei Macron și că teoria lor a fost susținută de mulți experți, potrivit CNews.

Pe 10 decembrie, jurnalistul care a susținut că a „investigat” afirmațiile – Natacha Rey – a oferit un interviu despre această teorie, însă videoclipul a fost șters, dar nu înainte de a fi vizionat de 470.000 de persoane.

 


Câteva zile mai târziu, pe 13 decembrie, hashtag-ul #JeanMichelTrogneux a intrat în tendințele de top pe Twitter în Franța.

Hashtag-ul a fost folosit de peste 66.000 de ori pe Twitter, devenind cel mai discutat subiect de pe platforma de socializare zile întregi și mai mulți utilizatori au acceptat teorie.

Citește și: Secrete din viața lui Brigitte Macron. Drama prin care a trecut și a marcat-o pe parcursul întregii vieți

xEmmanuel și Brigitte Macron s-au plimbat ca doi îndrăgostiți pe străzile din Honfleur