Brigitte şi Florin Pastramă au decis să divorţeze, după trei ani de mariaj. Bruneta a dat vestea joi seara şi a oferit detalii despre separarea lor.

Decizia ei pare fătă întoarcere. Vedeta a venit, joi seară, la un eveniment monden care s-a ţinut în Capitală fără bărbatul ei, iar atunci a dat vestea. Brigitte a declarat că nu mai vrea să trăiască în scandal şi că ea şi Florin vor divorţa la notar.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă. O sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt pentru Click!.

Nuntă la numai 4 luni de când s-au cunoscut

Brigitte şi Florin Pastramă au început o relaţie după ce au participat împreună la Ferma, emisiune de la Pro TV, în 2019. Relaţia a evoluat rapid, iar în mai 2019, după doar patru luni de idilă, cei doi au făcut o nuntă fastuoasă.

În ciuda declaraţiilor siropoase de iubire, lucrurile se pare că nu au fost chiar atât de frumoase între cei doi soţi. Florin a fost acuzat de mai multe ori de violenţă domestică, iar imagini în care părea că o agresează pe Brigitte au apărut în presă.

Brigitte, agresată în plină stradă de Florin

Un prim astfel de incident a avut loc chiar în iulie 2020, în shaormeria pe care cei doi au avut-o împreună. Din imaginile surprinse de camerele de luat vederi, se vede cum Florin o apucă de ceafă pe Brigitte, o smuceşte, iar ea cade la pământ.

Al doilea incident public a avut loc în parcarea unui supermarket, din Sectorul 2 al Capitalei, în septembrie 2020. Atunci, Florin ar fi îmbrâncit-o pe Brigitte şi apoi s-ar fi aplecat asupra ei. Atunci, Brigitte a vrut să divorţeze, dar s-a răzgândit.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.

Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație… printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva.

Dacă am învățat ceva de la Ilie a fost că lucrurile sunt constructive și distructive”, a declarat, la aceea vreme, Brigitte.

În afară de Ilie Năastase, Brigitte a mai fost căsătorită de două ori. Primul soț al lui Brigitte a fost Octavian Sfăt, un afacerist timișorean, cu care bruneta are un băiat, astăzi în vârstă de 20 ani. În 2002, la nici doi ani de la căsătorie, soțul său, care avea 38 de ani, a suferit un atac de cord care i-a fost fatal. Brigitte, care atunci lucra ca model, a rămas văduvă și a moștenit toate afacerile lui Sfăt.

Și-a găsit primul soț fără suflare

„Acum 14 ani, într o blestemată dimineață de joi, cu cinci zile înainte de Crăciun, am plecat de lângă el doar o jumătate de ora, pentru a-i servi mic-dejunul fiului nostru, Robert, atunci în vârstă de nici doi ani. M-am întors oprimista și fericită, căci urmă să cumpărăm în dimineața acelei zile bradul, deoarece cu o seară înainte am cumpărat împreună tot felul de globuri și ornamente pentru casă noastră dragă, în care nu ne mutasem nici măcar de un an.

Urma să fie primul nostru Crăciun, în căsuța noastră mult visată, ca o familie fericită, noi trei… aveam chiar și șemineu…. abia așteptam…. Dar, întorcându-mă în camera noastră, l-am găsit foarte liniștit, cu ochii ațintiți spre tavan, parcă cuprins de niște gânduri de care nu mai putea să se rupă…”, a mărturisit acum ceva vreme vedeta pe o rețea socială. 

„Am simţit că tavanul se prăbușește pe noi, cu toată greutatea lui, cu un ultim efort am încercat să-i fac respirație gură la gură. M-am prăbușit. picioarele nu mai vroiau să mă asculte… am încercat să formez la secretara soțului meu, dar gura mi-era încleștată, am bolborosit ceva, nu puteam să-mi simt limba, parcă avea 10 kg… Doamne! Te rog! Fă să fie Tavi bine! Te rog, Doamne.

Când mi-au revenit puțin puterile, am sunat la 112, am cerut o salvare la adresa casei noastre, am luat copilul și în pijamale am ieșit în fața casei”, a mai povestit Brigitte.

A fost condamnată la închisoare

După moartea primului său soț, Brigitte a avut probleme cu legea. În 2013, a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate și la tâlhărie după ce l-a sechestrat, cu ajutorul altor trei persoane, pe managereul unui club și l-a obligat să-i dea 5.000 de euro. Bruneta a fost condamnată la închisoare, iar în 2006 a fost eliberată condiționat.

L-a cunoscut atunci pe Ovidiu Torj, un personaj controversat cu care a ajuns din nou în fața altarului, și alături de care are o fată, Sara, astăzi în vârstă de 13 ani. Brigitte a vorbit la un moment dat despre viața grea pe care o avea alături de al doilea soț, care o bătea și de care a divorțat în 2008. 

Apariția lui Brigitte la o emisiune TV l-a făcut pe Ilie Năstase să o remarce. Fostul tenismen i-a trimis un mesaj și apoi între cei doi s-a înfiripat o relație. Pe 17 iunie 2013, cei doi s-au cununat, iar în martie 2018 au anunțat că divorțează. 

Vezi și Brigitte Pastramă a dezvăluit cum a aflat că era înșelată de Ilie Năstase: ”În total au fost trei femei”

Citește și:

VIDEO Prințesa Charlotte, o nouă năzbâtie, până și la Jubileul Reginei! Năzdrăvana Casei Regale l-a pus la punct pe fratele ei mai mic

Orlando Bloom arată senzațional la 45 de ani! Actorul a fost surprins pe plajă, cu abdomenul la vedere. A atras toate privirile!