Blondă, cu un trup filiform și un zâmbet seducător: așa o știau fanii pe Bridget Fonda. Așa apare și în ultimele fotografii de la un eveniment din lumea cinematografiei – în 2009, la lansarea filmului ”Inglorious Bastards” al lui Quentin Tarantino. De atunci însă actrița a dispărut din lumina reflectoarelor.

Ajunsă azi la 58 de ani, actrița este de nerecunoscut. Cu foarte multe kilograme în plus, rădăcinile nevopsite și îmbrăcată în haine comode și largi, Bridget Fonda nu mai are nimic din strălucirea de odinioară. Ea a fost surprinsă recent de paparazzi pe străzile din Los Angeles.

EXCLUSIVE: Premium Exclusive:  Bridget Fonda Is All Smiles In A Pink Mickey Mouse T-shirt As She Steps Out In LA.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Bridget Fonda provine din celebra familie Fonda

Celebră îndeosebi pentru filmele semnate de Quentin Tarantino în care a jucat, printre care „Jackie Brown” și „Single White Female” și posesoare a două statuete Globul de Aur, Birdget Fonda provine din faimoasă familie ei de actori Fonda. Astfel, Henry Fonda a fost bunicul ei, Peter Fonda, tatăl ei iar Jane Fonda, mătușa ei.

În prezent, Bridget Fonda locuiește cu soțul ei și cu fiul lor în San Fernardo Valley. Ea s-a retras din lumina reflectoarelor în 2002, când a decis să-și dedice timpul creșterii copilului ei.

Citește și: „Nu căutam dragostea, dar m-a găsit”. Patrick Duffy vorbește deschis despre noua sa iubire, la 72 de ani

xSoțul ei are o avere estimată la peste 100 de milioane de dolari, însă Keely Shaye Smith cară sacoșele ca orice gosopodină