Anunțul a fost făcut prin intermediul unei înregistrări postate pe Instagram, luni. Din fericire, însă, înregistrarea nu era de pe patul de spital. Se pare că artistul a trecut cu bine peste acest episod și în prezent se recuperează.

Brian May a trecut printr-o perioadă foarte bizară, recent, cu multe probleme de sănătate. Întâi a suferit o ruptură musculară, în timp ce muncea cu prea mult entuziasm în grădină.

Apoi au venit niște dureri și mai mari de spate. Durerile pe care le-a simțit rockerul de 72 de ani erau îngrozitoare și au ținut o săptămână, timp în care lua calmante cu pumnul. „Nu-mi venea să cred cât de mari erau durerile”, povesteşte Brian.

„După investigaţiile medicale, am descoperit că de vină era nervul sciatic, de-asta ajunsesem să simt de parcă aveam o şurubelniţă înfiptă în spate tot timpul… După ce am rezolvat această problemă, povestea a devenit, însă, bizară. Şi recunosc că am fost şocat de ceea ce am descoperit, pentru că credeam că sunt sănătos.

Am tensiune bună, merg cu bicicleta, am o dietă echilibrată. Şi cu toate acestea, în mijlocul întregii aventuri cu durerea de spate, am avut un mic infarct.

Am simţit vreo 40 de minute durere în piept, amorţeală în mâini şi am transpirat. Şi m-am gândit că s-ar putea să fie un infarct. Pe scurt, minunatul meu doctor m-a dus chiar el la spital ca să-mi facă o angiogramă”, a povestit Brian.

Vezi și Celebrul om de televiziune a împlinit 86 de ani, dar nu se lasă! A avut de 2 ori cancer, accident cerebral, infarct, a stat în comă, a fost operat pe inimă…

Citește și: