Îți amintești de Brendan Fraser? Acum 10 ani, el a fost unul dintre cele mai mari vedete de la Hollywood. Apoi, a dispărut brusc.

La sfârșitul anilor ’90 și începutul anilor ’00, Brendan Fraser era în mare vogă. Vedetă a filmelor de comedie și de acțiune,. Brendan și-a câștigat faima cu rolurile memorabile făcute în filme precum seria „The Mummy”, „George of the Jungle”, „Looney Tunes: Back in Action”, dar și în pelicula câștigătoare de Oscar „Crash”.

Anul trecut, însă, Brendan a apărut după mult timp pe covorul roșu, la Festivalul de Film Tribeca, la premiera peliculei „No Sudden Move”, în care interpretează unul dintre rolurile principale.

Cu multe kilograme în plus, un abdomen proieminent, obrajii plini și părul mult rărit, actorul a fost primit cu bucurie de fani.

Însă misterul kilogramelor acumulate abia acum a fost elucidat, odată cu lansearea peliculei ”The Whale”, în care actorul joacă rolul unui bărbat de 300 de kilograme. Și, firește, acumularea kilogramelor în plus nu s-a produs peste noapte, ci treptat, de-a lungul anilor.

Filmul, în regia lui Darren Aronofsky, urmărește lupta personajului interpretat de Brendon Fraser cu obezitatea, în timp ce încearcă să reia relația cu fiica sa adolescentă.

First look as Brendan Fraser transforms into a 600lb man in new movie The WhaleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

De ce a dispărut Brendan Fraser din lumina reflectoarelor atâția ani

Brendon a fost o vreme într-un con de urmbă, căci după 2008, el a dispărut din lumina reflectoarelor. Absența sa nu a fost cauzată de consumul de droguri sau de vreo boală. Motivul a fost dezvăluit chiar de Fraser într-un interviu: a fost hărțuit sexual de Philip Berk, un fost președinte al Hollywood Foreign Press Association (organizație a jurnaliștilor din cinematografia americană), iar acest lucru i-a făcut extrem de rău.

De altfel, în propria sa carte, Berk a recunoscut că l-a „ciupit” pe Fraser în fese la un eveniment, dar Fraser spune că incidentul a fost mult mai rău de atât.

„M-am simțit rău. M-am simțit ca un copil mic”, a spus el în timpul unui interviu. „Am simțit că am o minge în gât. Am crezut că o să plâng.”

El s-a decis să vorbească despre asta, cu atât mai mult cu cât alți bărbați, victime ale hărțuirii, îl susțin.

Berk a numit acuzația o „invenție totală”, dar recunoaște că i-a trimis lui Fraser o scrisoare de scuze după incident, când actorul s-a plâns de fapta sa.

„Sunt încă speriat? Absolut. Simt că trebuie să spun ceva? Absolut. Mi-am dorit de multe ori de multe ori? Absolut. M-am oprit? Absolut.”

Citește și: Ben Affleck, epuizat în luna de miere de focoasa JLo. Imaginile cu proaspătul însurățel dormind dus în timpul a ce ar trebui să fie o plimbare romantică pe Sena fac deliciul internauților

xAdela Popescu și Radu Vâlcan au ajuns în Dominicană, după ce au zburat 13 ore cu 3 copii mici. Incredibil ce imagini a publicat, din avion