Îți amintești de Brendan Fraser? Acum 10 ani, el a fost unul dintre cele mai mari vedete de la Hollywood. Apoi, a dispărut brusc.

La sfârșitul anilor ’90 și începutul anilor ’00, Brendan Fraser era în mare vogă. Vedetă a filmelor de comedie și de acțiune,. Brendan și-a câștigat faima cu rolurile memorabile făcute în filme precum seria „The Mummy”, „George of the Jungle”, „Looney Tunes: Back in Action”, dar și în pelicula câștigătoare de Oscar „Crash”.

Recent, însă, Brendan a apărut după mult timp pe covorul roșu, la Festivalul de Film Tribeca, la premiera peliculei „No Sudden Move”, în care interpretează unul dintre rolurile principale. Cu multe kilograme în plus, un abdomen proieminent, obrajii plini și părul mult rărit, actorul a fost primit cu bucurie de fani.

În parte, se pare că schimbarea este cauzată de cel mai nou rol pe care actorul urmează să-l interpreteze, acela al unui bărbat de 300 de kilograme. Însă acumularea kilogramelor în plus a început să devină evidentă încă de acum câțiva ani, iar imaginile cu el au fost virale.

NY: No Sudden Move world premiere at Tribeca Festival 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

De ce a dispărut Brendan Fraser din lumina reflectoarelor atâția ani

Brendon a fost o vreme într-un con de urmbă, căci după 2008, el a dispărut din lumina reflectoarelor. Absența sa nu a fost cauzată de consumul de droguri sau de vreo boală. Motivul a fost dezvăluit chiar de Fraser într-un interviu: a fost hărțuit sexual de Philip Berk, un fost președinte al Hollywood Foreign Press Association (organizație a jurnaliștilor din cinematografia americană), iar acest lucru i-a făcut extrem de rău.

De altfel, în propria sa carte, Berk a recunoscut că l-a „ciupit” pe Fraser în fese la un eveniment, dar Fraser spune că incidentul a fost mult mai rău de atât.

„M-am simțit rău. M-am simțit ca un copil mic”, a spus el în timpul unui interviu. „Am simțit că am o minge în gât. Am crezut că o să plâng.”

El s-a decis să vorbească despre asta, cu atât mai mult cu cât alți bărbați, victime ale hărțuirii, îl susțin.

Berk a numit acuzația o „invenție totală”, dar recunoaște că i-a trimis lui Fraser o scrisoare de scuze după incident, când actorul s-a plâns de fapta sa.

„Sunt încă speriat? Absolut. Simt că trebuie să spun ceva? Absolut. Mi-am dorit de multe ori de multe ori? Absolut. M-am oprit? Absolut.”

Citește și: Cine este femeia care a încărcat arma folosită de Alec Baldwin. Ce acuzații i se aduc

xA renunțat la titlu și avere pentru iubire. Prinţesa Mako a Japoniei s-a căsătorit cu iubitul din facultate