Frumoasa actriță a terminat ședințele de chimioterapie fix înurmă cu un an, iar la sfârșitul lunii aprilie anunța rintre lacrimi că a reușit să învingă boala. De atunci, multe lucruri s-au schimbat, iar Shannen și-a revenit spectaculos. Ea  a uimit cu o nouă apariție. A fost surprinsă de paparazzi, la cumpărături în Malibu, iar Shannen parcă e un alt om. Și-a recuperat podoaba capilară și îmbrăcată într-o pereche de blugi tăiați și o bluză sport roz pal, actrița pare foarte relaxată și nici nu zici că a fost bolnavă vreodată. Și-a recăpătat frumusețea de altădată și chiar a pus câteva kilograme pe ea.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Citește și: Mihaela Rădulescu, cele mai emoționante declarații: „E iubirea cea mai stabilă din viața mea, alături de copilul meu…”

A învins cancerul după doi ani de chin

Celebra Brenda s-a luptat cu o formă severă de cancer la sân și  a trecut prin clipe cumplite. Boala a intrat în remisiune din 28 aprilie 2017, iar actrița a trecut prin noi operații pentru reconstrucția sâniilor. De când a primit minunata veste, Shannen s-a schimbat total. A învățat să se bucuremai mult de viață,  are o atitudine pozitivă și un tonus de invidiat.  „Negativismul nu mai are loc în viața mea. Fiecare moment pe care îl avem de trăit este un dar”,  a declarat actrița.

 

Shannen joacă într-un nou serial „Heathers ” ce a avut debutul pe micile ecrane pe 7 martie, pe postul american de televiziune CW.

 

Citește și: