Anul acesta, soțul vedetei a venit cu ideea unui brad care să fie decorat în auriu și alb. O idee care s-a concretizat frumos, toată lumea participând după posibilități.

Gătiți toți de sărbătoare, îmbrăcați în roșu și cu coronițe în cap, inclusiv capul familiei de fete, cei 4 – cu mezina purtată pe brațe de tată – au savurat la maximum momentul. Atât cât au putut, pentru că, spre final, Ella a părut că se plictisește și a vrut la piscină. Cum altul era programul, fetița s-a hotărât că e momentul să facă o baie într-o mini-piscină, respectiv cada. Și-a pus costumul de baie, ochelarii de scafandru pe ochi și a ”plonjat” în cadă.

Părinții ei nu au făcut o tragedie din asta, continuând să împodobească bradul natural în formula restrânsă. Clara a rezistat eroic până la final, iar tatăl ei chiar a ridicat-o pe brațe pentru a pune ea vârful. Cu ochii mari, nu prea a înțeles care era menirea ei, așa că, înc ele din urmă, a fost ajutată de tată.

Ella poarta ochelari de scafandru pe capSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Întregul film al împodobirii bradului, o sarcină deloc ușoară, după cum mărturisește Andreea Bălan, a fost postat de vedetă pe propriul canal de YouTube. ”Să împodobești bradul cu doi copii e un tur de forță!”, admite Andreea Bălan.

Totuși, din înregistrare nu reiese asta. Voia bună e la ea acasă, toată lumea e cu gura până la urechi, toți sunt naturali, fără fițe sau ifose. Andreea Bălan e altă ființă în preajma soțului și copiilor ei – nici urmă de vedetă, e naturală 100%, iar asta se citește inclusiv în limbajul corporal.

E îmbăcată casual-sexy, dar nu are aere de divă. Se simte confortabil, e jucăușă, se poartă așa cum s-ar purta orice tânără mămică în preajma copiilor săi, în momente vesele, de familie.

”Ai un soț de nota 10!”

Cât despre soțul ei, acesta e o prezență extrem de nostimă, care nu se sfiește să dea în mintea copiilor, de dragul lor. Se vede de la o poștă că e un părinte și un soț implicat, care prețuiește la maximum momentele petrecute în familie.

De altfel, acest lucru este observat și de fani, care comentează, după vioznarea înregistrării: ”Ai un soț de nota 10, asa grijuliu si atent cu fetițele”.

Cât despre relația dintre cei doi soți, se vede cu ochiul liber că acolo există iubire, chimie, admirație și multă distracție. Cei doi par a fi fost făcuți unul pentru celălalt, atât de bine se completează.

Vezi și Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil, dar artista nu a vrut să ia numele soțului ei. Iată de ce

Citește și: