Prietenii apropiați ai cuplului au dezvăluit că relația dintre actorul Bradley Cooper și Irina Shayk  ar fi pe ”butuci”. Dezvăluirea  vine la doar câteva luni după ce s-a scris că acesta s-ar fi îndrăgostit de Lady Gaga, în timpul filmărilor pentru „A Star is Born”.

Se pare că relația lor a ajuns într-un impas după momentul extrem de intim de la Oscaruri dintre Cooper și Lady Gaga. Sursele Page Six susțin că doar datoria de părinți și dorința de a-i oferi micuței Lea De Seine o copilărie fericită îi face pe cei doi să încerce să dea o șansă relației lor.

”Lucrurile dintre ei nu sunt deloc bune. Niciunul nu e fericit. Relația asta a ajuns să-i sufoce. Fac eforturi să-și salveze relația doar de dragul fiicei lor”, a mai povestit sursa citată.

La începutul anului, imediat după decernarea premiilor Oscar, internauți din toate colțurile lumii au comentat momentul în care Bradley și Gaga au urcat pe scenă și au cântat piesa ”Shallow”, care a fost pe coloana sonoră a filmului ”A Star is Born”, mulți dintre ei fiind de părere că între ei ”există chimie” și ceva mai mult decât o implă prietenie. .

Celebrul actor și fotomodelul Irina Shayk formează un cuplu de la sfârșitul anului 2015. Cei doi au devenit părinții unei fetițe, Lea, în 2017, însă nu e prima dată când se scrie despre ei că nu se mai înțeleg deloc. Probabil nu va mai dura mult până își vor anunța oficial despărțirea