articol Bradley Cooper tanar

Conform Daily Mail, înainte de a se îndrepta către actorie, Bradley a cochetat cu jurnalismul. La un moment dat, când era încă la liceu, având 18 ani, a scris pentru cotidianul Philadelphia Daily News un articol pe tema ”prieteniei cu beneficii”, cea în care doi prieteni buni, de sex opus, aleg să facă și sex, fără a avea o relație romantică.

Eseul are la baza experiența proprie, fiind scris la persoana întâi de tânărul Bradley Cooper. Mai mult, este ilustrat chiar cu o fotografie în care apar Bradley Cooper și prietena sa, Landes.

Încă din deschiderea articolului, Bradley Cooper afirmă, cu siguranța unui puști de 18 ani, aflat la începutul vieții sexuale: ”Pot doi prieteni de sex opus să facă sex fără să distrugă o prietenie? În cazul meu, da… până acum”.

Iar titlul e de asemeni sugestiv: ”Când cei mai buni prieteni depășesc limita”.

În articol, tânărul Bradley (care acum are 43 de ani) afirmă că el și cea mai bună prietenă a lui, cu care devenise intimă, discutau și despre alte persoane, potențiali iubiți. Și că, într-adevăr, discuția putea deveni pe alocuri mai tensionată, dat fiind faptul că i se adăugase și partea sexuală relației. Dar chiar și o astfel de relație, atipică, a funcționat, aducând beneficii celor implicați, el și prietena lui, Landes. Iar explicația e simplă: înainte de a ajunge în pat împreună, cei doi au avut și au continuat să aibă o frumoasă și sinceră prietenie.

”Chiar nu știm să fim altceva decât cei mai buni prieteni”, scria el în articol.

Micul Bradley povestește și cum s-a ajuns la o astfel de situație. El și Landes erau cei mai buni prieteni. Ea a ajuns să fie iubita unui alt băiat, cu care și Bradley era amic. La un moment dat, relația s-a sfârșit, iar Landes și Bradley au realizat că sunt atrași sexual unul de celălalt. Au tot vorbit despre asta, iar la un momenht dat au făcut pasul.

Nu se știe câtă vreme a ținut relația atipică între cei doi. Cert este că, acum, Landes e căsătorită și mamă a doi copii, iar Bradley e fericit împreună cu modelul Irina Shayk, cu care are și o fetiță.

Foto: Twitter/Instagram

Vezi și Cum arată iubita lui Bradley Cooper la 10 luni de când i-a născut un copil|GALERIE FOTO

Citește și: