Ana de Armas este noua fată Bond și iată că a țintit foarte sus și în viața personală.

ea este noua iubita a lui Bradley Cooper

Actriţa americană de origine cubaneză Ana de Armas şi actorul Bradley Cooper au fost văzuţi ieşind împreună dintr-un hotel după ce au luat prânzul împreună.

După ce au luat prânzul împreună, la masă fiind și alți actori, Bradley Cooper şi Ana de Armas au plecat împreună şi au fost văzuţi ieşind a doua zi din hotelul Four Season Hotel.

Deocamdată nici Ana în vârstă de 31 de ani şi nici Bradly de 45 de ani nu au dorit să confirme sau să dezmintă această ştire.

În urmă cu un an, chimia dintre Bradley Cooper şi Lady Gaga din filmul „A Star is Born” şi mai ales la gala premiilor Oscar, unde au interpretat împreună piesa laureată „Shallow”, a inundat marele şi micile ecrane.

Au fost mulţi cei care au fost convinși că între cei doi există o relaţie apropiată, bănuieli alimentate şi de rupturile sentimentale de respectivii parteneri: Lady Gaga urma să se căsătorească cu Christian Carino, în timp ce Irina Shayk şi actorul puneau capăt iubirii lor după o relaţie de câţiva ani şi o fiică în comun.

Mai mult, la un moment dat, Lady gaga a fost văzută ieșind din casa în care Bradley Cooper și Irina Shayk locuiau. Modelul nu era acasă, aflându-se cu un contract în altă țară.

De atunci, lui Bradley Cooper i s-au atribuit mai multe relaţii – niciuna confirmată oficial. Acum, însă, nu poate nega că a petrecut noaptea împreună cu Ana. Mai mult, cei doi au fost văzuți discutând și la alte evenimente, de fiecare dată fiind foarte vizibil că se simțeau foarte bine împreună.

Vezi și Gata! A trecut peste Bradley Cooper! Irina Shayk are deja un iubit, la cinci săptămâni de la despărțire! În ce ipostaze tandre au fost pozați

Citește și: