Starul din „Fight Club” a devenit, în momentul de față, cel mai râvnit burlac de la Hollywood, însă ceea ce spune despre viața lui sentimentală, le va dezamăgi pe frumoasele de la Hollywood care îi dau târcoale.

Actorul, în vârstă de 54 de ani, pare că încă suferă după despărțirea de Angelina Jolie și a spus clar și răspicat că vrea timp de un an să stea departe de orice fel de relație, fie ea sentimentală sau sexuală. Brad Pitt vrea să profite de tot acest timp ca bărbat singur ca să se poată concentra mai mult pe propria lui persoană și să aibă mai multă grijă de el. „Are mai multă grijă de el. Mănâncă sănătos și a renunțat definitiv la alcool”, a declarat o sursă

Nu se împacă cu Jennifer Aniston

 

Brad susține că tot timpul a trecut de la o relație la alta și nu a avut niciodată timp doar pentru el și vrea acum să facă tot ce nu a putut în timp ce se afla în relații. El a mărturisit că nu a avut nicio idilă de când s-a despărțit de Angelina Jolie, în septembrie 2016, și în momentul de față nu se afla nicio altă femeie n viața lui, spre dezamăgirea faniilor care sperau ca acesta să se împace cu jennifer Aniston, având în vedere că și ea este singură acum.

Citește și: