Ei nu au jucat niciodată împreună într-un film, pe vremea când erau căsătoriți, iar acum vor să-și îndeplinească această dorință.

„Jen și Brad adoră ideea de a juca, în sfârșit, într-un film împreună”, a declarat o sursă pentru revista „New Weekly”. Se pare că cei Brad și Aniston își doreau de mult timp să facă acest lucru, iar acum pentru că sunt din nou împreună vor să-și reia proiectele mai vechi.

Citește și: Richard Gere s-a căsătorit în mare secret la 68 de ani. Soția lui este cu 33 de ani mai tânără

Brad Pitt și Jennifer Aniston ar forma un cuplu și în viața reală

„Când erau căsătoriți obișnuiau să-și aleagă unul altuia scenariile și să-și dea sfaturi. Ei au o grămadă de scenarii vechi pe care plănuiau să le joace împreună , dar pe care s-a pus praful”, a mai spus sursa, precizând că cei doi chiar vor să se pună pe treabă, deși despre Brad Pitt s-a scris că e tentat să renunțe la actorie pentru a se dedica pasiunii lui de a crea mobilier.

Brad Pitt și Angelina Jolie au anunțat că divorțează în urmă cu doi ani, iar recent Jennifer Aniston a dezvăluit și ea că s-a despărțit de soțul ei, Justin Theroux. De atunci, presa de peste Ocean vorbește numai de împăcarea lui Pitt cu Aniston, care ar fi decis să-și dea încă o șansă și să formeze din nou un cuplu. Însă, niciunul dintre actori nu a confirmat informația, iar în ultima vreme Brad  a fost văzut tot mai des în compania lui Neri Oxman,   arhitectă americană și profesor universitară, care însă este căsătorită.

Citește și: