Pe de altă parte, Jen are 49 de ani și nu a reușit să devină mamă până acum. Brad vrea să o ajute să-și îndeplinească visul și se gândește serios să devină din nou tată și să facă un copil și cu fosta lui soție, la care s-ar fi întors după despărțirea de Angelina Jolie.

Șansele ca Jen să rămână însărcinată, în mod natural, sunt foarte mici, având în vedere că are deja 49 de ani. „Dar vor să încerce. Dacă nu merge vor apela la fertilizare in vitro. Chiar dacă asta înseamnă că vor încerca luni întregi. Când Jen își pune ceva în cap, nu se lasă până nu reușește. Brad adoră să fie tată. E o parte din el”, a spus o sursă pentru revista In Touch.  „Este veste pe care prietenii, familia și fanii tot așteptau să o audă”, a mai aduăugat aceasta.

Citește și: Scandal uriaș! Meghan Markle a avut o idilă că un star de filme porno

Jennifer Aniston a pierdut un copil în timpul mariajului cu Brad Pitt

Vestea se pare că a înfuriat-o însă și pe Angelina. „Nu o vor lăsa pe Angelina să îi oprească. Cred că pe măsură ce vorbesc tot mai des despre ideea de a-și face o familie împreună, cu atât parcă are și mai mult sens. Amândoi s-au schimbat de-a lungul aniilor. După atâta suferință, au ajuns la un moment minunat în viața lor. Pe Brad îl încântă foarte tare ideea că s-au regăsit unul pe celălalt. Să aibă un copil împreună pare pasul perfect pentru ei”, a declarat și un prieten al celor doi actori.

„Sunt oameni diferinți acum și își dau șansa să repare ce au greșit în relația lor. Unul dintre cele mai mari regrete ale lui jen a fost faptul că nu au făcut un copil împreună. Jen și Brad au încercat din răsputeri să devină părinți în timpul mariajului lor, dar ea a pierdut un copil și au fost sărâmați amândoi. De atunci, își tot dorește copil, iar acum sunt pregătiți. Mereu și-au dorit să fie părinți”, a mai spus sursa.

Purtătorul de cuvânt al lui Brad Pitt a fost contactat de editorii revistei In Touch și acesta nu a vrut să comenteze știrea, în timp ce reprezentantul lui Aniston a negat informația.

Citește și: