Jurnaliștii susțin că au și pozele de la evenimentul surpriză, având pe copertă și o fotografie cu Aniston în rochie de mireasă. „Aniston și Pitt au decis să-și facă împăcarea oficială și și-au făcut jurăminte de iubire într-o escapadă romantică și super-secretă în Paris”, anunță publicația.

Brad-Pitt-Jennifer-Aniston-Married-Paris (1)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Frumoasa actriță și Brad Pitt au fost surprinși și în apropierea hotelului Ritz din capitala Franței. „Au avut parte de cele mai frumoase zile din viața lor în Paris. Au pierdut deja 10 ani pentru că au stat despărțiți, de ce să mai piardă timpul”, a declarat un prieten apropiat al celor doi pentru publicația menționată. Actorii au plecat din Los Angeles, în toiul nopții, cu un avion privat.

Vestea vine la doar câteva zile după ce revista americană „Star” a anunțat împăcarea celor doi și au publicat pe copertă o imagine cu Aniston și Brad în care cei doi se sărută cu pasiune.

Citește și: Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni. Primele declarații despre suferința prin care trece

Angelina Jolie a trecut la amenințări

Mai mult, revista susține că Angelina Jolie nu este deloc încântată de faptul că ei doi s-au împăcat și chiar ar fi început să-l amenințe pe actor că dacă nu o părăsește din nou pe fosta lui soție nu-i va mai da voie să-i vadă pe copii.

Brad și Aniston nu au confirmat informațiile, iar unele  publicații din SUA susțin că pozele ar fi trucate și că cei doi nu ar fi putut să se căsătorească, pentru că divorțul actorului de Angelina Jolie nu a fost finalizat.

Citește și: