Potrivit revistei, mai multe surse din anturajul celor doi au confirmat că Brad și Charlotte au început o relație,  în urmă cu două luni, după ce le-a făcut cunoștință un prieten comun.

Mai mult, ei și-au făcut deja apariția în public împreună, la un eveniment organizat la Muzeul de artă din Los Angeles. Charlotte este a noua moștenitoare a tronului, în oridinea succesiunii la tron, și este o femeie de afaceri de succes.

Citește și: Așa tată să tot ai!  Horia Brenciu a refuzat toate concertele din Ajunul Crăciunului ca să petreacă momente de neuitat alături de familie

Brad Pitt și Charlotte Casiraghi s-au afișat deja în public

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

 

Cei doi se pare că se înțeleg de minune, iar actorul recunoaște că este îndrăgostit. „Toți au rămas uimiți când i-au văzut împreună. Au tot circulat zvonuri în ultimele săptămână că Brad s-a mutat cu o nouă iubită, dar nimeni nu se aștepta să-l vadă de mână cu o membră a familiei regale”, a declarat pentru „New Idea” un martor, care a fost prezent la evenimentul din Los Angeles. Acesta a precizat că Brad Pitt și Charlotte au fost nedespărțiți  toată seară și păreau topiți unul după celălalt.

Mai mult, jurnaliștii de la „New Idea” susțin că relația lor devine din ce în ce mai puternică, iar cei doi își doresc acum să devină și părinți. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt nu a confirmat nici relația actorului cu Charlotte și nici faptul că se pregătesc să devină părinți.  Charlotte mai are un fiu, pe nume Raphaël Elmaleh, dintr-o relație anterioră cu actorul Gad Elmaleh, care s-a sfârșit în 2015.

Charlotte Marie Pomeline Casiraghi s-a născut pe 3 august 1986 și este al doilea copil al prințesei Carolinei de Hanovra  cu italianul  Stefano Casiraghi. Bunicii ei sunt prințul de Monaco Rainier al III-lea și regretata actriță americană Grace Kelly. Ea a fost numită după stărbunica ei, prințesa Charlotte, ducesă de Valentinois.

Citește și: