Un apropiat al actorului a declarat pentru publicația menționată că celebrul actor a scris deja 300 de pagini și descrie fără reținere toate motivele care au dus la distrugerea căsniciei lui. Vestea se pare că a enervat-o la culme pe Angelina, care se teme că fostul ei soț va face dezvăluiri ce vor putea avea impact asupra copiilor.

Cu toate acestea, o sursă a precizat pentru „Life & Style” că Brad (53 de ani) i-a dat asigurări Angelinei că nu încearcă cu această carte-jurnal să-i distrugă ei imaginea, ci se va învinui mai mult pe el pentru tot ce s-a întâmplat. „Motivul real pentru care Brad scrie această carte este pentru că vrea să-i ajute și pe alții care se confruntă cu o situație asemănătoare cu a lui”, a spus sursa.

Vrea să-i ajute pe alții

Tatăl a șase copii, Brad a recunoscut că și petrece timpul liber, scriind în acest jurnal pe care vrea să-l publice curând. „La început, el a vrut doar să-și pună gândurile în el, într-un mod cât mai concis, iar apoi să le discute cu terapeutul lui, dar apoi a devenit un adevărat obicei pentru Brad să-și descrie acolo noua lui viață fără Angelina”, a declarat un prieten de-al actorului. „Brad este foarte sincer în descrierea motivelor care a dus la sfârșitul mariajului cu Angie. El a vrut să le împărtășească cu Angelina, însă ea i-a zis că nu este deloc curioasă să-i citească cartea-jurnal și și-a exprimat îngrijorarea că această carte ar putea avea un efect negativ asupra copiilor”, a mai spus acesta.

Cu toate acestea, mai multe publicații au scris, zilele trecute, că Jolie și Pitt au făcut pace între ei și se gândesc să-și mai dea o șansă de dragul copiilor, însă cei doi actori nu au confirmat încă informațiile și nici nu au făcut declarații pe această temă. Brad a trecut săptămâna trecută prin clipe foarte grele, după ce l-a pierdut pe bunul lui prieten, rockerul Chris Cornell, solistul trupelor Soundgarden şi Audioslave, care s-ar fi sinucis pe 18 mai.

Citește și: