Pentru a-și intra mai bine în rol, Brad a trecut printr-o schimbare de look, care i-a uimit pe fani. Pentru că acțiunea are loc în 1969, într-o perioadă hippie, starul a fost nevoit să-și lase părul mai lung și să-și facă cărare pe mijloc, look care nu prea îl avantajează.

 

Brad Pitt, pe platoul de filmare de la   ‘Once Upon a Time in Hollywood’SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Însă,  ce a surprins pe toată lumea e faptul că actorul pare mult mai îmbătrânit. Starul, în vârstă de 54 de ani, s-a schimbat foarte mult de când s-a despărțit de Angelina Jolie. Acesta a slăbit mult și se vede că divorțul l-a consumat foarte mult, fiind tras la față și având chipul brăzdat de riduri, care înainte abia erau vizibile. Cu toate acestea, el a fost surprins pentru prima dată cu zâmbetul pe buze și răzând în hohote, pesemne că începe să-și revină

Citește și: Cum arată soția lui Mihai Petre, însărcinată în opt luni

Brad Pitt joacă alături de Leonardo DiCaprio și Margot Robbie

DiCaprio îl joacă pe fostul star de film Rick Dalton, în timp ce Pitt îl portretizează pe Cliff Booth, prietenul apropiat al lui Dalton şi dublura sa în cascadorii, amândoi luptându-se să reuşească la Hollywood. Tarantino descrie filmul ca având loc în „Los Angeles al anului 1969, în culmea epocii hippie a Hollywood-ului”.

Cei doi vor juca alături, de Margot Robbie, ce îi va da viață vecinei lui Dalton, actrița Sharon Tate.

Distribuţia îi include pe Al Pacino, Kurt Russel, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Clifton Collins, Keith Jefferson şi Nicholas Hammond. Sony lansează o dramă pe care o vor produce David Heyman şi Shannon McIintosh.

 

„Once Upon a Time in Hollywood” va fi lansat pe 9 august 2019, iar la scenariul filmului s-a lucrat timp de cinci ani. „Sunt foarte emoţionat să spun povestea asta despre LA şi despre un Hollywood care nu mai există. Şi sunt foarte fericit cu o echipă ca DiCaprio şi Pitt”, a declarat Quentin Tarantino.

Citește și: