„S-a împăcat cu iubirea vieții lui, Jennifer Aniston, dar după despărțirea de Angelina Jolie, Brad Pitt vrea să se ocupe de un proiect cu mobilă”, scrie publicația.

Brad este pasionat de design de mobilă de mai mulți ani. În 2012, el și-a unit forțele cu producătorul Frank Pollaro pentru a lansa împreună o colecție de mobilă. Însă, imediat după despărțirea de Angelina, Brad s-a închis zile întregi într-un studio, unde a desenat și a creat diverse obiecte și e decis să se concentreze mai mult în această direcție. Astfel, Brad i-a propus deja lui Pollaro să lucreze din nou împreună și să lanseze o nouă colecție.

Citește și:  Vești noi despre starea de sănătate a lui Shannen Doherty, după ce ultimele rezultate ale analizelor au fost îngrijorătare: „Cancerul este o fiară…”

Brad Pitt s-ar fi căsătorit, în mare secret, cu Jennifer Aniston

„Sfârșitul mariajului lui a fost o tragedie teribilă pentru Brad, dar și un apel de trezire.  Faptul că a renunțat la alcool l-a ajutat să-și concentreze energia mai mult pe artă. Întotdeauna, se bucura să le arate copiilor lui că lucrează și la altceva, ci nu apare doar în filme”, a declarat un prieten apropiat al actorului pentru „Woman’s Day”.

„După ce va renunța la actorie, el își va dedica și mai mult timp artei și designului de mobilă”, a mai spus sursa.

Despre Brad Pitt s-a scris în ultima vreme că și-a revenit complet după despărțirea de Angelina Jolie și căa cesta este în culmea fericirii după ce s-ar fi împăcat cu iubirea vieții lui, Jennifer Aniston, cu care s-ar fi căsătorit, în mare secret.

Citește și: