Un prieten apropiat al actorului a făcut dezvăluiri neașteptate pentru site-ul american Hollywood Life.  El a povestit că Brad este foarte supărat pe soția lui, Angelina Jolie, cu care a avut o relație de 12 ani, și că nu-i mai pasă deloc de ea.

Pitt a mărturisit că nu există nicio șansă de împăcare între ei, în ciuda faptului că Jolie ar fi început să regrete despărțirea. „Lui Brad nu-i mai pasă de Angelina despre care se presupune că regretă că a intentat divorț. Relația este cu adevărat terminată, din punctul de vedere al lui Brad, care nu are absolut nicio dorință să se răzgândească și să mai dea o șansă mariajului lui cu Angie”, a declarat sursa.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, surprinsă la biserică fără soțul ei. Starea de sănătate a prințului Philip s-ar fi agravat. Medicii i-au dat un pronostic sumbru

Angelina Jolie regretă că a intentat divorț

Mai mult, acesta a precizat că actorul susține că ultimii doi ani din viața lui au fost un coșmar. „În ultimii doi ani Brad a trecut prin Iad, ceea ce l-a făcut să se întrebe dacă vreoadată a știut cum este cu adevărat Angelina, pentru că niciodată nu s-ar fi gândit că femeia pe care o iubește și cu care s-a căsătorit se poate comporta astfel de urât cu el”, a mai spus sursa.

În plus, Brad a reușit acum să depășească momentul și spune că tot e îl interesează sunt copii lui. „Tot ce își dorește, este să aibă acces sigur la copiii lui, sunt cei mai importanți pentru Brad”, a adăugat prietenul actorului.

Angelina Jolie ar fi declarat recent că îi lipsește viața ei cu Brad și uneori i se face dor de el și regretă că a intentat divorț. Nu mai e convinsă acum că a făcut alegerea corectă pentu familia ei.

 

Citește și: