Actorul a vorbit deschis  despre despărțirea de Angelina Jolie, ce a avut loc în septembrie anul trecut,  și despre ce a însemnat această încercare din viața lui pentru el și ce impact a avut asupra copiilor. Din toamna anului trecut, Brad a refuzat să mai dea declarații și să apară în public, dar un nou film al său, „War Machine”, urmează să fie lansat luna aceasta pe Netflix, și a acceptat să realizeze un pcitorial pentru revista GQ Style, pozând în mai multe parcuri naționale.

De asemenea, starul de la Hollywood a acordat publicației și un interviu emoționant. Acesta a recunoscut că era alcoolic, însă după despărțirea de Angie a reușit să renunțe la această dependență. „Nu-mi amintesc să fi avut o singură zi după ce am terminat facultatea în care să nu fi băut alcool sau să nu fi fumat o țigară cu marijuana. Am renunțat la toate, cu excepția alcoolului, când am început să-mi întemeiez  o familie. Însă, acest lucru nu m-a ajutat să evit ce s-a întâmplat în toamna anului trecut. Ajunsesem să beau prea mult alcool. Devenise o problemă și sunt cu adevărat fericit că de jumătate de an am renunțat la el”, a spus Brad Pitt. ”Îmi plăcea vinul și, cu toată sinceritatea, puteam să bag un rus sub masă cu votca lui. Eram un băutor profesionist. Eram bun la asta”, a mai adăugat el.

În prezent, starul hollywoodian se jură că nu mai bea decât suc de merișor și apă minerală. „Am cea mai curată urină din tot Los Angeles-ul”, glumește actorul.  De altfel, el susține că despărțirea de Angelina a fost ca o moarte pentru el, mărturisind că a fost un retard emoțional care din cauza alcoolului și-a ruinat mariajul.

Actorul susține că a înlocuit alcoolul cu terapia și chiar îi place să meargă la psiholog. „ Abia am început terapia. Și îmi place, îmi place la nebunie. Am fost la doi terapeuți până să găseasc unul cu adevărat bun”, a spus acesta.

Brad Pitt recunoaște că pe lângă faptul că alcoolul i-a distrus mariajul, din cauza filmărilor nici nu petrecea foarte mult timp alături de copiii lui. „Vorbesc în numele unei  persoane care se lasă absorbită de muncă. Copiii sunt foarte delicați. Asimilează totul. Ei au nevoie să fie ținuți de mână și să le fie explciat tot. EI au nevoie să fie ascultați. Eu când mă concentrez pe muncă, nu-i mai aud. Vreau să devin mai bun la acest capitol”, a declarat starul, precizând că nu a reușit să-și arate sentimentele cu adevărat pentru copiii lui. „M-a lovit direct în față divorțul nostru. Trebuie să devin mai bun. Trebuie să fiu un om mai bun pentru ei. Trebuie să le arată acest lucru”, a precizat el.

Vorbind despre divorț, Brad Pitt a dezvaluit că el și Angelina Jolie au făcut pace într-adevăr și au luat decizia de a renunța la calea ”urii violente” și să colaboreze pentru a-și rezolva problemele familiale. Actorul mai spune în același interviu că și-a găsit consolarea în diverse activități artistice și creative, precizând că nu mai este așa încântat de actorie.

”Pot să creez orice. Lucrez cu argilă, gips, ciment, lemn. Sincer, nu prea mă mai consider un actor. Acum, acest lucru îmi ocupă puține zile dintr-un an și îmi solicită puțină putere de concentrare. Filmul îmi pare un fel de petrecere ieftină a timpului, o modalitate de a ajunge la acele sentimente profunde. Astfel de subterfugii nu mai funcționează pentru mine, mai ales de când am devenit tată”, a spus acesta, în schimb laudă noul film al Angelinei despre Combodgia, spunând că este foarte bun, acesta fiind și singura dată, de fapt, când îi menționează numele.

Citește și: Imagini șocante cu Brad Pitt. Divorțul de Angelina Jolie l-a distrus. Actorul a ajuns piele și os