Se face aproape un an de când Angelina a dezvăluit că se desparte de „domnul Smith”, după 12 ani de relație, iar de atunci Brad(53 de ani) tot este „cuplat” cu femei celebre de la Hollywood. După ce s-a spus că s-ar iubi cu Elle Macpherson, se pare că o altă blondă faimoasă a reușit să-l cucerească pe star. Potrivit unui prieten apropiat, este vorba despre nimeni alta decât Charlize Theron, marea rivală a Angelinei Jolie.

Citește și: Gina Pistol, prima declarație după ce s-a aflat că a început o relație cu Smiley

Este considerată una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Se pare că cei doi au început, în mare secret, o relație, iar actrița a recunoscut luna trecută că a început să se vadă cu cineva. „Între Pitt și Theron există o atracție de mai mult timp. Se potrivesc foarte bine, amândoi fiind extrem de sexy. Deși e încă devreme, toată lumea susține că se potrivesc de minune. Între ei există multă chimie și sunt amândoi incredibil de atrăgători”, a declarat o sursă pentru Inquisitr.com.

Citește și: Kate Middleton a fost dusă de urgență  la spital. Ce a pățit ducesa de Cambridge

 

Charlize Theron a avut o relație cu Sean Penn

Charlize, considerată una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood,  are doi copii adoptați, și a dezvăluit recent că a avut parte de o întâlnire foarte romantică. Ea a precizat că îîntr-o seară a ieșit cu un bărbat misterios, căruia nu i-a dezvăluit numele, și s-au plimbat sub lumina lunii, spunând că a fost incredibil și a fost foarte impresionată de acest bărbat. „Am avut o întâlnire incredibilă. Acest tip chiar m-a impresionat. Ne-am plimbat pe jos kilometri întregi în mijlocul nopții. A fost lună plină”, a declarat Charlize. „Ei adoră amândoi să râdă mult, să facă sport și să citească. FĂră îndoială vor avea o relație foarte pasională”, a mai spus sursa.

Mai mult, potrivit site-ului citat, Angelina s-a înfuriat la culme când a auzit cu cine a început o relație fostul ei soț, având în vedere că ea o consideră pe Charlize Theron marea ei rivală.

Ultima relație oficială a lui Charlize Theron a fost cu actorul Sean Penn. Deși toată lumea credea că cei doi se vor căsători, se pare că starul a părăsit-o pentru o altă femeie.

Citește și: