O sursă a dezvăluit pentru US Weekly că noua femeie din viața actorului este un designer de bijuterii, Sat Hari Khalsa. E o femeie cu ”picioarele pe pământ, o femeie puternică, cu o minte frumoasă”, de care Brad Pitt este foarte atras, a declarat sursa.

E o femeie complet diferită de cele cu care actorul a făcut pereche până acum, o femeie care nu are neapărat statutul de vedetă (deși e foarte cunoscută în branșa ei și are doar clienți celebri) și care nici nu aleargă după bani.

Sat Hari Khalsa

Printre cei care îi poartă creațiile se numără Gwen Stefani, Ozzy Osbourne, Katy Perry, Emma Watson, Jennifer Aniston, Mary-Kate Olsen, Cara Delevingne, Courtney Cox.

Khalsa are 50 de ani și este pasionată și de medicina alternativă, pe care o și practică. De altfel, născută în SUA, aceasta s-a mutat în India la o vârstă fragedă, unde a rămas până la 18 ani.

Au fost văzuți împreună încă de acum un an

Zvonuri despre o posibilă relație între cei doi au apărut încă de acum un an, când au fost fotografiați la o gală caritabilă anuală pe care o organizează trupa Red Hot Chili Peppers. Și-au petrecut seara unul lângă altul, râzând și vorbind într-un fel care trăda apropierea, chiar intimitatea.

Deocamdată relația nu e una foarte serioasă, fiind la început, însă cei doi petrec din ce în ce mai mult timp împreună și e vizibil că le face foarte mare plăcere, mai arată sursa.

De altfel, după două divorțuri, Brad Pitt nu se mai grăbește să se arunce cu capul înainte. El a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000 – 2005 și cu Angelina Jolie timp de doi ani, 2014 – 2016. El și Jolie sunt părinții a șase copii: Maddox, de 18 ani, Pax, de 15, Zahara, de 14, Shiloh, de 13 ani, și gemenii Knox și Vivienne, de 11 ani.

Despre divorțul de Angelina Jolie

Într-un interviu recent, actorul a vorbit despre divorțul de Angelina Jolie. „Despărţirea unei familii este un moment revelator pe care un om trebuie să îl înţeleagă”,a  spus el.

„A trebuit să-mi înţeleg propria vină în asta şi ce pot face mai bine. Pentru că nu vreau să continui aşa”, a adăugat el.

Vezi și Divorțat, singur și fermecător! Brad Pitt face senzație la 55 de ani. S-a lăsat pozat pentru un pictorial și Internetul a explodat!

Citește și: