Iar sentimentele par să fie reciproce. După ce, anul acesta, Brad Pitt a participat la ziua de naștere a lui Jennifer Aniston, când aceasta a împlinit 50 de ani, acum el a fost prezent și la petrecerea dată de ea de Crăciun.

Destul de ciudat pentru niște foști soți, care s-au despărțit în condițiile în care au făcut-o ei, cu acuzații de infidelitate.

Și totuși așa stau lucrurile. Greu de crezut că au putut rămâne atât de buni prieteni. Mai plauzibilă e ipoteza reluării relației romantice dintre cei doi.

Presa americană scrie că nu doar că a participat la petrecerea dată de fosta soție, dar Brad Pitt a ajuns printre primii și a plecat printre ultimii invitați.

La petrecere au mai luat parte Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson, kate Hudson și partenerul ei, Danny Fujikawa, Lisa Kudrow, colega lui Jen din ”Friends”, dar și Reese Witherspoon.

Nu a fost o petrecere ”de fițe”, ci mai mult o reuniune între prieteni.

Jennifer Aniston e pregătită să iubească din nou

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au despărțit în 2005, după cinci ani de căsnicie. Starul din ”legendele toamnei” s-a căsătorit cu Angliena Jolie în 2014, dar s-a despărțit de aceasta în 2016.

În 2015, și Jennifer Aniston s-a recăsătorit, cu Justin Theroux, dar nici aceasta nu a avut noroc, despărțindu-se în 2017.

Într-un interviu recent, Jennifer Aniston declara că este deschisă ideii de a se așeza la casa ei cu un alt bărbat. Actrița se arăta deschisă să iubească din nou. ”Pentru că e fantastic. E un lucru absolut frumos. E felul în care doi oameni se pot cunoaște, fiind suficient de vulnerabili încât să lase iubirea să apară”. Să fie pregătită Jen să-i facă loc în viață, din nou, lui Brad Pitt. Cei doi trec prin momente similare și par să fie în același punct al vieții.

Vezi și Brad Pitt în sfârșit vorbește despre femeile de după Angelina Jolie. Formează sau nu un cuplu cu Alia Shawkat?

Citește și: