Actrița, acum mamă a doi copii și recent recăsătorită, a povestit recent că Harvey Weinstein, unul dintre cei mai importanți producători de la Hollywood, a încercat să o atragă în camera sa de hotel și i-a cerut să-i facă un masaj după ce ea a semnat contractul pentru a juca unul dintre cele două roluri principale din filmul ”Shakespeare in love” (Shakespeare îndrăgostit), lansat în 1995.

”Te omor!”

Gwyneth, acum în vârstă de 45 de ani, i-a spus prietenului ei de atunci, Brad Pitt, despre toate aceste lucruri, iar actorul nu a putut sta deoparte. S-a dus peste producător și l-a amenințat cu moartea.

Brad Pitt și Harvey Weinstein s-au întâlnit înainte de un spectacol pe Broadway, iar starul din ”Legendele Toamnei” i-a spus producătorului: ”Dacă o mai faci vreodată (pe Gwyneth – n. red.) să se simtă inconfortabil, te omor!”.

”E cel mai bun. Îl iubesc pentru asta”, a declarat actrița într-o emisiune recentă, referindu-se la Brad Pitt, în vârstă de 54 de ani, cel cu care a avut o relație de trei ani, până în 1997.

Vezi și Cât va obține la divorț soția producătorului Harvey Weinstein, pe care zeci de femei îl acuză de viol. Atât valorează 10 ani de căsnicie

Citește și: