Chiar dacă acestea s-au mai relaxat, un botez ”ca la carte” încă nu poate avea loc. Cel puțin nu așa cum și-l dorește Dinu Maxer, pentru că soâia sa e ceva mai flexibilă. Ea l-ar face chiar și în aceste condiții.

Inițial, botezul trebuia să aibă loc în 4 aprilie și la ceremonie ar fi trebuit să participle 150 de persoane. Dar a fost amânat pe o perioadă nedefinită, iar din lista de invitați au fost tăiate multe persoane.

„L-am amânat și, din păcate, amânarea nu are în acest moment o dată,” a spus Dinu Maxer, conform Antena Stars.

„A fost o dată pe 4 aprilie, evident că nu am reușit să scriem nimic… Am făcut un compromis, nu mai sunt 150 de persoane, haideți să fie vreo 80, așa este în mod normal la petreceri.

În momentul când s-a micșorat la 50 și afară, iar ne-a dat planul peste cap”a mai spus Dinu Maxer într-o emisiune TV.

copiii celor doi

Botezul – sămânța scandalului

Deea își dorește să își boteze fetița cât mai repede doar cu cei apropiați, dat fiind că doar 8 persoane au voie în interiorul bisericii, iar petrecerea să o facă în toamnă. „Nu știm cât îi vom mai avea pe părinți lângă noi, este și ultimul nepot din partea noastră, pentru că alți copii nu se mai poate, din punct de vedere medical. 

Eu voiam să facem cumva fără… Să facem botezul acum și petrecerea în toamnă”a mai spus Deea Maxer, în condițiile în care, în urmă cu câteva zile, cei doi au fost anunțați că tatălui lui Dinu Maxer i-a recidivat cancerul.

Însă Dinu Maxer nu este de acord deloc cu ideea soției sale, fiind de părere că nu ai cum să separi ceremonia de creștinare și petrecerea de după.

„Eu vreau neapărat să fie împreună, petrecerea este bucuria creștinării și nu le văd separate. Am zis că poate reușim, undeva spre sfârșitul verii, începutul toamnei”, a explicat cântărețul.

Vezi și Abia a devenit tătic pentru a doua oară, iar acum Dinu Maxer a primit cea mai cumplită veste: „Cancerul a recidivat…”

Citește și: