Cei doi trăiesc o poveste de dragoste încă de când erau liceeni și de 28 de ani au un mariaj fericit și patru copii:  Stephanie (24 de ani), Jessie (22 de ani), Jacob (15 ani) şi Romeo (13 ani). Ei au o familie perfectă și impresionează cu fiecare apariție.

Îndrăgitul rocker a dezvăluit într-un interviu pentru revista People, că Drothea este prima lui dragoste și iubita  lui din liceu, și este foarte mândru de ea, pentru că ea este cea care ține familia unită.

Jon Bon Jovi și soția lui, Dorothea, înb vacanță în GreciaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Bon Jovi se declară un familist convins

„E mereu alături de mine, e ca un lipici care ne ţine lipiţi unul de altul”, a spus el, mulțumindu-I acesteia pentru tot ce face în fiecare zi pentru el și copii lui. Mai mult, cântărețul susține că este un familist convins și că celebritatea nu avea cum să-l schimbe, pentru că nu putea să facă în viața lui o alegere mai bună. „Dorothea a fost în jocul ăsta de la început. Ea înţelege ce înseamnă asta. Aşa e viaţa mea, eu nu am amante sau o altă familie în celălalt capăt al oraşului. N-o să auziţi aşa ceva despre mine”, a declarat el.

Au împreună patru copii

Cei doi au reușit să se susțină și să-și fie alături și la bine și la rău și au trecut împreună prin toate problemele. Așa s-a întâmplat, și în 2012, potrivit Daily Mail, când  au avut parte de șocul vieții lor. Fiica lor Stephanie Rose și-a sunat tatăl într-o seară și i-a spus că a luat o supradoză, ea fiind în camera căminului de la colegiul la care studia. Cu toate acestea, Dorothea și Bon Jovi au știut cum să fie alături de fiica lor și au reușit să o aducă pe drumul cel bun.

Dorotheei nu-i place să fie în atenția publicului, fapt pentru care nu prea participă la evenimente, însă a fost fotografiată adesea, alături de soțul ei și de copiii lor. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când ei au fost surprinși în vacanța lor din Grecia, de pe insula Mykonos. Soția starului este total naturală și nu a urmat trendul celebrităților de la Hollywood, de a recurge la operații estetice ca să-și ascundă vârsta, fiind astfel un exemplu pentru multe femei.

S-au căsătorit în Las Vegas, fără verighete sau certificate prenupțiale

Bon Jovi și Hurley s-au căsătorit în aprilie 1989, în Las Vegas, în timp ce artistul se afla într-o mică pauză din turneu. Pentru că totul s-a întâmplat rapid, cei doi nu au avut certificate nupțiale și nici măcar verighete pentru ceremonie. Însă, relația lor a trecut cubrio testul timpului, iar artistul dezvăluie mândru secretele mariajului lor fericit.

Bon Jovi a dezvăluit secretele mariajului lor fericit

„Este vorba, în primul rând, despre respect reciproc. Cu asta începe totul și trebuie să știi săa sculți. De asemenea, trebuie să știi când să vorbești și când trebuie să taci”, a spus acesta. Mai mult, el susține că nu îl deranjează că i se spune rockerul căsătorit de mult timp, pentru că el e fericit și mândră de familia pe care o are.
De-a lungul anilor, trupa Bon Jovi, formată în prezent din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals), a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt „Slippery When Wet” (1986), „New Jersey” (1988) şi „Keep the Faith” (1992).