El va fi realizator la postul Kanal D, deţinut în România de Dogan. Conform surselor Paginademedia.ro, oficializarea transferului este doar o chestiune de zile.

Dan Negru era vedeta cea mai longevivă în grupul Intact. A venit în Antena 1 în 1999, de la TVR, iar de-a lungul anilor şi-a pus semnătura pe zeci de formate de divertisment şi a realizat 22 de Revelioane.

Contactat de sursa citată, Dan Negru nu a comentat informaţia.

Traseul lui Dan Negru la Antena 1 numără aproape 30 de formate de divertisment diferite pe care le-a prezentat. La unele dintre acestea (precum Next Star, Plasa de Stele sau Şerifi de România) a fost şi coautor al formatelor.

De numele lui Dan Negru se leagă emisiuni ca Next Star, Plasa de Stele sau Şerifi de România, el fiind şi coautor al formatelor.

Prima emisiune realizată la Antena 1 a fost Academia Vedetelor (cu probele „acvariilor”), apoi Bate palma şi Ciao, Darwin (produse de Valeriu Lazarov).

Revelioane din ultimii ani, centrate pe „măştile lui Negru”, au dus şi la un format special de emisiune: Scena Misterelor, care a ajuns să fie vândut în Ungaria şi Ucraina.

Vezi și Dan Negru, emisiune nouă! Începe chiar de azi și nu seamănă cu nimic din ce se difuzează! Ilie Năstase, primul invitat

Citește și:

Alexandru Papadopol, invitat la nunta fostei soții, Ioana Ginghină? Ce spune actrița

Simona Gherghe, probleme de sănătate. Prezentatoarea TV a ajuns la spital: ”N-am pățit niciodată…”