Artista din „Physical” a dezvăluit faptul că boala s-a răpândit la coloana vertebrală, cu o tumoră la bază. A fost nevoită să reînveţe să meargă, a povestit ea: „A fost un an plin de provocări, pentru că mi-am rupt coccisul şi a trebuit să reînvăţ să merg şi să fac alte lucruri.

Dar sunt puternică şi am revenit. Mă simt bine şi apreciez fiecare minut din viaţa mea”.

Newton-John se luptă cu cancerul pentru a treia oară. În 1992, ea a fost diagnosticată cu cancer la sân. După un accident de maşină în 2013, doctorii au descoperit cancer şi la umăr. Și, iată, acum, boala s-a instalat din nou și a ajuns în stadiul 4.

În ciuda bolii, vedeta anglo-australiană în vârstă de 70 de ani „este bine”, a explicat ea într-un interviu recent: „Sunt cu adevărat bine, mă simt grozav”, a insistat ea.

”Am o atitudine pozitivă în viaţa mea şi în faţa bolii. Sper să-i pot inspira şi pe alţii să fie la fel de pozitivi în povestea lor”, a mai spus aceasta.

„Ştim că vom muri într-o zi, dar nu ştim când. Când primim un diagnostic de cancer sau unul care ne înfioară, ne imaginăm o dată limită. Aşa că, fiecare zi este un cadou”, a spus actriţa”, care apelează la orice ca să se simtă mai bine, inclusiv la marijuana. Ea a refuzat să audă din partea medicilor cât mai are de trăit.

Vezi și Olivia Newton-John a transmis un mesaj catre fani, dupa zvonurile ca ar mai avea doar cateva zile de trait. E diagnosticata pentru a treia oara cu cancer

Citește și: