El și iubita lui, Sheila, cu care formează un cuplu de aproape un an, se vor căsători civil, nunta urmând să aibă loc pe 3 octombrie, departe de ochii curioșilor.

Grandiosul eveniment se va desfășura în unul dintre cele mai exclusiviste locuri din Instanbul, Cirigan Palace Kempinski, un superb palat de pe malul Bosforului, unde un apartament de lux are prețul de 3.500 de euro/noapte.

Și chiar dacă nunta nu va avea loc în România, preparatele tradițional românești nu vor lipsi din meniu, arată Antena Stars. Invitații se vor putea delecta atât cu mâncăruri turcești, cât și românești. De pe acum nunta se consideră evenimentul anului în lumea mondenă românească.

Nuntă în Turcia

Contactată de reporterii Antena Stars, Sheila a dezvăluit că se află pe ultima sută de metri cu pregătirile, însă este tare fericită că urmează să facă pasul cel mare alaturi de bărbatul visurilor sale.

„Suntem acum în focuri cu pregătirile pentru că situația în Turcia este așa cum este.

Nu am încercat niciodată să ne schimbăm reciproc. Totul a venit natural, ca un lucru firesc. Ne dorim să rămânem alături pentru totdeauna unul de celălalt.”, a spus Sheila.

Cine este Sheila

Bogdan Ionescu (40 de ani), sau Syda, cum îl cunoaște toată lumea, a divorțat în anul 2016 de Elena Băsescu, dar nu a stat singur în toată această perioadă. A avut o relaţie mai lungă cu Maria Grigoriu, însă după despărţirea de ea, a mai bifat câteva relaţii pasagere. De un an s-a cumințit și tot de atunci e de nedespărțit de Sheila Giafer, cu origini turcești. Aceasta i-a cunoscut și copiii pe care Syda îi are cu Elena Băsescu, pe Sofia Anais și pe Traian Jr., cei patru mergând în mai multe vacanțe împreună.

„Relaţia mea cu Sheila este relaţia a doi oameni maturi, care ştiu ce vor şi au pornit pe acelaşi drum, atât prin prisma proiectelor de business pe care le avem, cât şi a pasiunilor comune”, declara Syda la un moment dat.

”Există un echilibru pe care eu şi Elena îl avem atât între noi, ca părinţi, cât şi în viaţa personală a fiecăruia. Dragostea şi atenţia pe care Sofia Anais şi Traian Jr. le primesc din partea noastră sunt dublate de ambele perechi de bunici, fiind iubiţi şi răsfăţaţi de fiecare dintre noi”, spunea Bogdan Ionescu în urmă cu doar câteva luni la un post tv.

Cât despre Sheila, aceasta are o carieră depeste 15 ani în imobiliare.

Vezi și Elena Băsescu, poză intimă de familie. Uite de unde a moștenit trăsăturile

Citește și:

Detalii neștiute despre copilăria Deliei. Artista a povestit prin ce lucruri groaznice a trecut: ”Nouă ne dădeau cojile”

După ce Răzvan Simion s-a afișat cu o brunetă, Lidia Buble a rupt tăcerea: „În fiecare zi mă îndrăgostesc și mai mult..”