Familia regală britanică se pare că se confruntă cu o mare problemă în rândul angajațiilor și acest lucru s-ar întâmpla din cauza comportamentului dictatorial al lui Meghan Markle, care a fost poreclită de personalul palatului Kensington „Ducesa dificilă”. După ce asistenta  ducesei, Melissa Touabti, și-a dat demisia după doar șase luni în care a lucrat cu soția prințului Harry,  apoi  o altă angajată și-a anunțat demisia. Este vorba despre Samantha Cohen, consiliera personală a Ducesei Meghan Markle, care va demisiona după ce soţia Prinţului Harry va naşte. Cohen este unul dintre oamenii de încredere ai Reginei Elisabeta, pentru care a lucrat vreme de 17 ani, şi a trecut în slujba cuplului regal în luna aprilie a acestui an, iniţial fiind vorba de o mutare temporară.

Mai mult, gestul ei este urmat acum și de  bodyguardul lui Meghan. Surse apropiate cuplului regal spun că deși nu a avut conflicte cu ducesa, a luat această decizie deoarece a fost foarte greu pentru ea și echipa de agenți de protecție să asigure siguranța soției prințului Harry în condițiile în care aceasta vrea să fie văzută ca ‘o persoană din popor’.

Bodyguradul lui Meghan, o blondă foarte bine antrenată

 

bodyguard MeghanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Cine este și cum arată blonda care o păzește pe Meghan Markle! Lucrează pentru ducesa de Sussex de câteva luni

„Spre deosebire de cineva care a crescut în Familia Regală și a fost obișnuit să aibă o protecție strânsă de la o vârstă fragedă, pentru Meghan poate fi dificil acest statut. Chiar dacă înainte era o actriță celebră, putea să facă tot ce dorea și să se miște liber. Dar în actuala ei poziție, nu poate pleca nicăieri fără echipa ei de pază și protecție și acest lucru pune o presiune masivă pentru o persoană ca ea”, a declarat sursa.

Tabloidele britanice susțin că este vorba despre blonda, care a însoțit-o la fiecare pas pe Meghan în turneul din Australia. Casa regală britanică a refuzat să-i dezvăluie numele, însă femeia lucrează de câteva luni pentru cuplul regal.

Femeia are funcție de inspector la Scotland Yard și l-a înlocuit pe șeful bodyguarzilor prințului Harry, sergentul Bill Renshaw, când acesta a ieșit la pensie, după 30 de ani în slujba familiei regale.

Ramura Poliției Metropolitane care se ocupă de asigurarea pazei și protecției Familiei Regale încearcă acum să găsească o altă femeie care să o înlocuiască pe cea care tocmai și-a dat demisia. Atât ducesa de Cornwall, cât și ducesa de Cambridge au ofițeri de protecție femei în echipele lor.
Citește și: