Într-o emisiune TV, la Antena Stars. artistul a povestit și cum l-a ajutat credința să depășească perioadele dificile. ”Înainte să îl cunosc pe Dumnezeu eram foarte superficial”, a recunoscut el.

Pe numele său real Bogdan Marin, artistul e mutat de ceva timp, împreună cu soția, Loredana Marin, și cu cei doi băieți, într-o comună din Argeș, unde dețin o casă. A lăsat Capitala și nu are niciun regret. De altfel, în ultimii ani și-a schimbat complet viața, pentru că și-a dat seama ce contează și ce nu.

”Înainte să îl cunosc pe Dumnezeu eram foarte superficial, dar acum știu sa înțeleg mult mai bine lucrurile, să ofer mai multa dragoste și sa nu îi mai judec pe cei din jur”, a spus Bodo, potrivit spynews.ro.

,,A doua șansă pică din cer, dar numai atunci când îți dorești. Unii ajung să îl cunoască pe Dumnezeu în momente grele, de cumpănă, alții pur și simplu își dau seama ca atunci când le este bine este datorită lui Dumnezeu.

Este și cazul meu. Atunci când am început sa cistesc Biblia nu eram căzut la pământ. Eram căsătorit cu Loredana, aveam o casa, o mașină, însă, aveam un gol în suflet pe care nu îl puteam umple cu nimic”, a mai declarat Bodo.

Acesta a vorbit și despre momentele grele din căsnicia sa, despre care nimeni nu a știut: ,,Înainte de a-l cunoaște pe Dumnezeu făceam multe greșeli, dacă nu alegeam calea divinității nu mai eram împreună acum. Ne-am ajutat reciproc, am ales împreună același drum. Faptul ca noi nu aveam copii, după aceea am trecut printr-un infarct, anul trecut… A fost un infarct puternic, am stat trei zile cu el și nu am știut. Dar am trecut peste acest moment tot cu ajutorul lui Dumnezeu.

Faptul ca ne trezim în fiecare zi sănătoși este o minune de la Dumnezeu. De câte ori am câte un moment greu, am învățat sa îmi frec mâinile și să spun că abia aștept să treacă și să culeg învățăturile”.

Vezi și Bodo, mărturii emoționante despre cei doi copii adoptați. Uite cum arată acum Daniel și Filip. Știai că artistul mai are un băiat?

Citește și:

Bogdan Vlădău, mesaj emoționant despre fetița lui și a Ginei: „Ne-am promis iubire eternă”

Cum arată iubita cu 27 de ani mai tânără a lui Arnold Schwarzenegger. Sunt de 8 ani împreună!