Artistul a povestit că atunci când s-a văzut pe masa de operații s-a gândit numai la copiii lui și la cât de mult își dorește să-i vadă cum cresc.

„Când am fost pe masă și am văzut pe ecran că era un vas de sânge important si ca se monteaza trei stenturi, atunci m-am gândit la copii si la prieteni si m-am gândit ca îmi doresc tare mult sa mai stau cu ei si șă-i văd cum cresc”, a mărturisit Bodo în emisiunea de la Antena 1,  Neatza cu Răzvan și Dani.

 

„Tata(Dumnezeu) știe mai bine de ce am eu nevoie, și știe mai bine de ce avem noi nevoie, și știe mai bine ce gânduri avem si ce ne dorim cu adărat. Și dacă tu îți dorești cu adevarat ceva și faci lucrurile exact așa cum trebuie, din prisma lui Dumnezeu, lucrul ăla se întâmpla cu siguranță. Poate nu pe moment, dar la timpul potrivit”, a mai  spus artistul.

Bodo și soția lui au adoptat în urmă cu aproape șapte ani doi băieți, frați, iar artistul spune că acesta a fost cel mai bun lucru din viața lor și sunt foarte fericiți alături de micuți.

Artistul a mai mărturisit că s-a mutat din București.  Bodo împreună cu familia s-au mutat într-o localitate din Argeș, la aproximativ 100 de km de BUcurești, unde soția artistului se ocupa de copiii din comuna, în mod voluntar, organizând de câteva ori pe săptamâna întălniri cu aceștia, în cadrul unui atelier pentru copii.

 

Citește și: