Bobonete se află zilele acestea în vacanță în Grecia și spune că a fost ”la un pas să o mierlim,  în timp ce stătea la o terasă, iar afară era uragan, însă în ultima secundă s-a ridicat împreună cu familia lui și s-a adăpostit.

Mihai Bobonete a fost prns și într-o tornadă din România

”Ce să va mai spui? Nenorocire, așa ceva am mai văzut cu ochii mei, la Făcăieni prin 2000 și puțin, când împreună cu finul meu, am fost luați pe sus de prima tornadă făcută publică de pe la noi. Aici, în Grecia, am fost la un pas să o mierlim, pentru că tot insistam să stăm pe terăsuca aia și să vedem ce se aude, era ca un șuierat așa … În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit.

Horror a fost, vânt cu peste 120km/h, ploaie extremă, copaci căzuți, acoperișuri smulse, garduri căzute, mașini luate pe sus, plaja nici nu zici că a fost… Acum suntem bine, să sperăm că nu se întoarce. Continuăm…” – a povestit Bobonete pe rețeaua de socializare.

Doi români, o femeie și un băiețel de 8 ani, au murit în urma unei furtuni devastatoare care s-a produs, miercuri, în peninsula Halkidiki, dar și în alte zone din Grecia, iar un altul a fost rănit.

Potrivit Reuters, cei doi români și-au pierdut viața după ce acoperişul unui restaurant din Nea Plagia (regiunea Halkidiki ) s-a prăbuşit.

Citește și: