Ar fi  vorba despre  supermodelul american Alyssa Arce, în vârstă de 27 de ani, celebră pentru pictorialele nud îndrăznețe. Deși Bobby Păunescu (44 de ani) este destul de discret când vine vorba despre viața personală, el a postat o serie de filmuleţe şi poze alături de o nouă lui cucerire, potrivit click.ro. Acesta se află într-o vacanță în Sicilia, unde petrece alături de câțiva prieteni și frumosul fotomodel pe un iaht de lux. Alyssa a postat mai multe imagini din vacanță, iar în una dintre ele l-a tagg-uit și pe celebrul om de afaceri.

Bobby Păunescu a înlocuit-o deja pe Alice Peneaca cu un fotomodel celebru. Cum arată noua cucerire!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Bobby Păunescu și Alice Peneaca  s-au căsătorit în iulie 2015

Povestea de iubire dintre Bobby și Alice se pare că s-a sfârșit discret așa cum a și început. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2015 într-o ceremonie intimă, fără prea mare tam-tam, doar în fața rudelor și a prietenilor apropiați. Însă lucrurile se pare că nu au mers așa cum au plănuit. Încă de la începutul anului 2018, apropiaţii au început să dezvăluie că cei doi ar fi decis să divorțeze, iar Alice și Peneaca nu au mai fost văzuți împreună. Ei au apărut ultima dată împreună, în public, în vara anului 2017, la concertul Depeche Mode, de la Cluj.

 

Se pare că relația celor doi nu a mai rezista la distanță, Alice fiind nevoită să stea mai mult peste Ocean, pentru a-și respecta contractele de fotomodel, în timp ce Bobby a stat în București pentru a se ocupa de afacerile pe care le are.

Citește și: