La 72 de ani, Patrick Duffy iubește ca un adolescent. El și-a găsit fericirea în brațele unei actrițe cu care colaborează și pe platourile de filmare. Iar ipostazele în care cei doi au fost surprinși recent demonstrează acest lucru cu vârf și îndesat.

Patrick Duffy (72 de ani) a devenit cunoscut în întreaga lume pentru interpretarea rolului lui Bobby Ewing în serialul de succes „Dallas”. Dacă pe vremuri era idolul femeilor, marele actor s-a schimbat total în 2017 și a devenit de nerecunoscut, după ce a trecut prin drama vieții lui. Acum actorul are din nou motive de bucurie.

Îndrăgitul actor a fost distrus în urmă cu patru ani, când soția lui, iubirea vieții lui, Carlyn Rosser, s-a stins din viață. Acesta și-a iubit nebunește soția până în ultima clipă și a suferit cumplit după moartea ei, însă acesta a reușit acum să-și găsească din nou fericirea, în brațele unei femei care seamănă perfect cu fosta lui soție.

Este vorba despre Linda Purl, o actriță, în vârstă de 65 de ani, cu care colaborează și pe platourile de filmare. Patrick și Linda formează un cuplu din perioada în care au fost carantinați împreună.

Recent, cei doi au fost surprinși de paparazzi în vreme ce se sărutau pasional în plină stradă, în Santa Barbara, acolo unde actrița joacă în ”Tenderly: The Rosemary Clooney Musical”. În imaginile surprinse de fotografi, Patrick Duffy și Linda Purl par foarte fericiți împreună, iar actorul din ”Dallas” are într-o mână un coș cu flori, cel mai probabil pentru partenera sa.

Patrick Duffy, Bobby din Dallas, nu a reunțat la ideea de a-și întâlni din nou dragostea, chiar și după moartea soției sale. El și Carlyn Rosser au fost căsătoriți timp de 43 de ani, însă ea s-a stins din viață în anul 2017, după o luptă lungă cu cancerul.

Dallas legend Patrick Duffy, 72, and Happy Days alum Linda Purl, 66, are seen kissing passionately as their romantic trip to Santa Barbara draws to a close and they bid each other a fond farewell.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Cu toate acestea, Patrick Duffy și-a găsit puterea să iubească din nou și la patru ani de la moartea soției sale, acesta zâmbeste din nou. Cei doi sunt foarte fericiți împurenă și actorul recunoaște că Linda i-a schimbat viața și este femeia care l-a salvat după moartea soției sale.

Pandemia i-a adus împreună

Patrick și Linda erau prieteni buni de mulți ani, iar pandemia a fost cea care i-a adus împreună. Ei și au stat amândoi în carantină pentru a putea începe filmările la serialul în care joacă împreună. Astfel, aceste momente i-au apropiat și și-au dat seama că între ei există mai mult decât doar o conexiune socială, iar sentimentele au venit aproape instant și au decis să-și dea o șansă. Linda Purl este o actriță și cântăreață americană în vârstă de 65 de ani, cunoscută pentru rolurile sale de Ashley Pfister în Happy Days, Sheila Munroe în filmul de groază din 1982 Visiting Hours, mama lui Pam Beesly Helene în The Office și Ben Fiica lui Matlock, Charlene Matlock, pentru primul sezon al serialului de televiziune Matlock.

De asemenea, a jucat alături de Shaun Cassidy în filmul TV din 1979 Like Normal People. Tot în 1979, ea a jucat în „Women at West Point.” În Happy Days a jucat două roluri diferite: iubita ocazională a lui Richie, Gloria, în sezonul doi al emisiunii (1974) și prietena constantă a lui Fonzie, Ashley, opt sezoane mai târziu (1982– 1983). De asemenea, a jucat rolul agentului secret Kate Del’Amico în seria de scurtă durată Under Cover și a jucat rolul lui Brett Robin în seria 1994-1995 Robin’s Hoods.

Potrivit closerweekly.com, el a făcut o serie de declarații cu privire la relația lor de iubire. „Uitându-mă în perspectivă, este un adevărat cadou să ai ocazia să fii cu cineva pe care îl iubești. Sunt uimit de fiecare dată când îmi dau seama că femeia aceasta minunată mă iubește. Este wow”, a spus actorul.

„E prima oară când mi se întâmplă să plec de pe platourile de filmare plimbându-mă de mână cu o colegă de filmări. Chimia funcționează și pe platou, cât și în afară. Ajungi într-un punct în care te gândești numai la modalitatea prin care o poți face pe ea să zâmbească”, a declarat el pentru sursa amintită mai sus.

„Viața e frumoasă, chiar și pentru momentele bune sau rele. Eu și Patrick nu ne așteptam să se întâmple așa ceva, dar iată că drumurile noastre s-au intersectat. Nu renunța niciodată să speri”, au fost și cuvintele ei.

Patrick și fosta soție, poveste de dragoste ca în filme

Patrick a fost căsătorit cu Carlyn Rosser timp de 43 de ani și acestea mărturisea de câte ori avea ocazia căe ste profund îndrăgostit de soția lui. Cei doi s-au cunoscut în timpul unui turneu, el proaspăt absolvent de facultate, fiind narator pentru un spectacol de dans, iar ea fiind o balerină cu 10 ani mai vârtsnică.

Au călătorit împreună și de atunci nu s-au mai despărțit. Carlyn a murit în 2017 la 77 de ani. Moartea ei a venit pe neașteptate, nimic nu a anunțat o astfel de tragedie, după cum spunea actorul.

Recunoaște că încă o mai jelește și că suferă enorm. Ce mai ostoiește acest dor este dragostea pentru cei doi fii ai lor, Pdraic, de 45 de ani, și Conor, de 39 de ani. El nu a spus nimănui că și-a pierdut soția. Abia după șase luni de la tristul eveniment a avut putere să dezvăluie tuturor durerea imensă prin care trece, spunând că și inima lui s-a oprit odată cu a ei și el încă mai respiră doar pentru că asta a fost dorința ei.

„ În această zi, acum șase luni, inima mea s-a oprit. Încă mai trăiesc pentru că asta a fost dorința ei. Vom fi împreună pentru totdeauna. Îți multumesc pentru toată iubirea și grija”, a scris Patrick, abia pe 23 iunie 2017 pe Twitter.

Foto: Profimedia

Citește și: Cum arată fiul cel mare al lui Michael Jackson. A absolvit facultatea și a dezvăluit de ce tatăl lui îi obliga să poarte măști

XCharlie Ottley a obținut statutul de rezident român