”A fost mai greuț, dar a trecut. Nu trebuia să se nască acum. Este prematur, puțin, nu exagerat.

Totul a fost bine, nu mă așteptam. Pur și simplu am avut o hemoragie și am ajuns de urgență la spital. Mă gândeam că se întâmplă după Paște, cel puțin”, a povestit Ioana Voicu, care a devenit pentru prima oară mamă.

”Fetița este bine, mănâncă, doarme, este sănătoasă, i s-au făcut toate analizele, totul este bine”, a declarat Ioana Voicu pentru Antena Stars.

Vedeta speră ca recuperarea să nu fie complicată.

”La mine a puțin mai greu. A fost operația mai complicată. Pe lângă cezariană, am avut o intervenție. Sufăr de endometrioză. A trebuit să îmi și cauterizeze și câteva chisturi.

Recuperarea este puțin mai dureroasă, dar când o văd îmi trece tot. Are sigur buzele mele, ceea ce este foarte bine. Pot să spun că este foarte dulce. Nu a ieșit vânătă, roșie, este pur și simplu o păpușă”, a mai spus vedeta. Chiar dacă a studiat muzica, Ioana este prezentatoare la Aleph News.

Mădălin Voicu a aflat abia când sarcina era avansată. Își dorea un nepoțel

Mădălin Voicu a aflat că va fi bunic abia pe 16 ianuarie, cu o zi înainte ca fiica lui, Ioana, de 33 de ani,să facă publică vestea. El a aflat la un fel de petrecere dată de Ioana pentru a-l anunța. Acesta recunoaște că îți dorea un nepoțel, dar fiica lui era convinsă că va deveni mamă de fată.

”Eu îmi doream să fie băiat, nu din misoginism, dar voiam să fie băiat pentru că, după părerea mea, băieții sunt mai ușor de crescut.

Se va descurca, este foarte ambițioasă și este cu un instinct de mamă… Știu că o să fie totul în regulă. E și foarte riguroasă și disciplinată Ioana.

Sper să contribui și eu la educația fetei. Mi-e drag să fac acum pe bunicul de fată pentru că e prima experiență”, a spus la vremea respectivă Mădălin Voicu.

Vezi și Ioana, fata lui Mădălin Voicu, este gravidă în şase luni. Tatăl ei abia acum a aflat! Cum i-a dat vestea și ce nume neobișnuit va avea copilul

Citește și:

Emmanuel Macron, gelos pe soția lui: „Se teme că cineva ar putea să i-o fure”. Detalii inedite din viața cuplului prezidențial

Andreea Bălan, operată de urgență. E transfigurată! ”Mi-a cusut buza de sus”