Andreea Antonescu nu a făcut sport niciodată, de vină fiind un diagnostic primit în copilărie.

„Pe mine Andreea mă surprinde pozitiv cu felul în care se comportă. Ea nu este o fire sportivă, nu a făcut sport niciodată, pentru că nu a avut voie, a avut probleme de sănătate destul de grave şi a fost un copil traumatizat de boală. Nu putea să se joace, să se mişte, la fel ca ceilalţi copii.

Ea a avut sindrom nefrotic, la vârsta de un an şi opt luni a fost diagnosticată. Am fost internată cu ea foarte mult timp în spital.

De la vârsta de trei ani analizele au început să iasă bune, dar a fost pe regim alimentar în continuare, astfel încât nu a putut să aibă o viaţă normală din acest punct de vedere, al mersului în colectivităţi, al regimului alimentar. Dar am trecut peste tot, acum este o fată sănătoasă şi luptătoare”, a povestit mama artistei, potrivit Wowbiz.

Cu toate astea, cea care i-a dat viaţă îi analizeză fiecare mişcare şi e atentă la fiecare semn de boală.

“Poate o privesc cu ochii de mamă grijulie, că mereu am fost aşa când a fost vorba de sănătatea ei, dar mi s-a părut în ultimele emisiuni că e puţin umflată la faţă şi puţin încercănată.

Am văzut că este mereu cu sticla de apă în mână, asta e bine pentru că ea trebuie să consume multe lichide şi sper ca Dumnezeu să o ajute şi să nu se întâmple ceva”, a mai spus cea care i-a dat viață.

Vezi și Andreea Antonescu, apariție incendiară în costum de baie! Vedeta are un corp de invidiat

Citește și:

Virgil Ogășanu și întreaga familie, la un pas de tragedie din cauza Covid. Au fost internați cu toții la Spitalul Colentina

Smiley a făcut primele declarații despre fiica lui: „Seamănă cu Gina”