Cu toate că astăzi e o femeie fericită, Andreea Bălan nu a simțit întotdeauna fericirea și a fost nevoită să treacă și prin momente deloc simple. Cântăreața a povestit în cadrul unui podcast de pe YouTube că în urmă cu 11 ani a trecut prin clipe grele, atunci descoperind că suferea de depresie.

Cântăreața a povestit că deși era împlinită pe toate planurile și avea cariera pe care și-o dorea, dar și o relație stabilă de opt ani, precum și mulți bani, fericirea nu exista, iar atunci și-a dat seama că trebuie să începe să lucreze cu ea pentru a scăpa de tristețea care o cuprindea, deși nu ar fi trebuit să aibă motive.

”Am avut depresie la un moment dat, la 27 de ani. M-am trezit, aveam o relație minunată, începusem să câștig și financiar, începusem să câștig bine, aveam o carieră stabilă deja, scosesem albume, piese.

Spuneam că sigur dacă albumul va avea succes, o să fiu fericită, sigur dacă relația mea o să meargă bine, o să fiu fericită. Dacă o să îmi cumpăr un apartament o să fiu fericită.

La 27 de ani la aveam, dar fericirea nu a venit, că eu le căutam în exterior. Atunci mi-am dat seama că trebuie să cauți în interior. Atunci a început lucrul cu mine”, a spus Andreea Bălan pe YouTube.

Terapia a ajutat-o și în prezent e vindecată

Artista susține că a făcut terapie și în continuare merge la terapie, însă acum știe clar că a depășit orice fel de probleme și în sfârșit a scăpat de rănile din copilărie și care aveau consecințe în viața de adult.

Viața Andreei Bălan a fost plină de suișuri și coborâșuri, iar în ceea ce privește partea sentimentală, cântăreața a trecut prin mai multe despărțiri. Ea a fost nevoită să se separe de partenerul cu care avea o relație de opt ani, iar acest lucru a afectat-o foarte mult, iar ulterior, după ce a născut două fetițe, ea și tatăl copiilor săi au decis să divorțeze și fiecare să meargă pe drumuri separate în viață.

Deși a fost greu, cântăreața a putut să treacă cu capul sus peste aceste ”lovituri”, iar în prezent se bucură din plin de tot ceea ce i-a oferit viața, cele două fetițe frumoase, dar și cariera pentru care muncește în fiecare zi și pentru care încearcă întotdeauna să vină cu ceva nou.

Vezi și George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor. Ce acuzații îi aduce

Citește și:

De ce nu a făcut Alexandra Velniciuc copii? Actrița a dezvăluit realul motiv: “Mă felicit că nu suntem părinți”. Șerban Puiu spune altceva

Lidia Buble, concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”! Lista completă a vedetelor. Incredibil, ce nume au plecat în jungla dominicană